חשוב מאוד חברים

• פותח הנושא eig
  • פורסם בתאריך

eig

New member
חשוב מאוד חברים

רצ"ב לינק למאמר שמאוד יעניין את חלקכם, תקראו . תדפיסו ותחלקו בבית הספר :)) http://yachad.snunit.k12.il/upload/homo5/homosexuality.html

אתה באמת חושב שאנשים

שחלקם בארון ישימו את זה בבית הספר? האם לדעתך זה באמת יכול לעזור? ואיך? אני למשל נתקלתי בתיכון בתופעה של מורה לפסיכולוגיה שהיא הומופובית. שזה קצת שונה ממורה רגילה, כי בפסיכולוגיה מדברים גם על הומוסקסואליות. אצלנו לימדו שמדובר בבעיה מינית והמורה הצהירה יותר מפעם אחת על העובדה שהיא הומופובית. רבע מההתאבדויות של בני נוער הן על רקע משבר זהות מינית. ומורים שמלמדים אותך להתבייש בעצמך ולא לאהוב את עצמך בהחלט לא עוזרים, במיוחד שבגיל הנעורים אנחנו, לפחות חלקנו(לא כולל אני) אמורים להיות הרבה שעות ביממה בבית הספר. האם לדעתך מאמר כזה היה יכול לשנות את דעתה? או לפחות לגרום לה לסתום את הפה?
שרימפי

infected CODE

New member
לדעתי...

זו באמת הגזמה... למה לחלק פלאיירים ושטויות?! הדבר הכי מועיל שאפשר לעשות הוא להתנהג בדיוק-בדיוק כרגיל... אין דרך יותר טובה להרגיל אנשים למציאות מאשר לגרום להם לראות איך אני מספר לידידם שלי על איזה מישהו שפגשתי או משהו כזה... ובטח שאני לעולם לא אעשה דבר טיפשי כמו לחלק "חומרי-הסברה"...

TwelveEyes

New member
../images/Emo45.gif

מאמר חביב, אבל אני בהחלט לא מתכוונת לשלוח אותו או לחלק אותו לאנשים. הרי אפילו במאמר עצמו נאמר שרוב ההומופובים הם אנשים בעלי השכלה נמוכה. נראה לך שמילים כמו "פתולוגי" אומרות להם משהו? שתי דקות הם ייבהו בדף ויזרקו אותו לפח. אני חושבת שהגישה הכי טובה היא לעשות את מה שביה"ס שלי עשה - להביא הומו ולסבית לדבר איתנו. אני לא יכולה להגיד לך כמה זה השפיע עלינו אבל.. עבר הרבה זמן מאז שמעתי מישהו בביה"ס משתמש ב"הומו" כמילת קללה. אבל בעצם... עם כל העלק-סטרייטים בבי"ס שלי.. אני לא מתפלאת ^^

למעלה