חשוב מאוד לטפל בבעיות קשב וריכוז

חשוב מאוד לטפל בבעיות קשב וריכוז

חשוב מאוד לטפל בבעיות קשב וריכוז בגיל המוקדם ביותר בו האבחון מקובל ( בדרך כלל גיל 5 +)

בכל זאת, אפשר לטפל בבעיות קשב וריכוז בכל גיל אפילו בגיל מבוגר. במידה ולא מטפלים בבעיות של קשב וריכוז, ולא פותרים את הבעיה של קשב וריכוז תופעות לוואי רגשיות קשות במשך השנים רואים בעיות של : חוזר בטחון, אי שקט, מצבי רוח לא טובים, עליות וירידות במצב רוח, חרדות ועוד. תמיד התופעות הללו תלויות ממערכת הגנטית של הבן אדם וגם בהשפעה של הסביבה שבא הוא נמצא.

לאורך השנים אנו נותנים חשיבות רבה לטיפול נכון לקשב וריכוז כדי למנוע את כל התופעות האלה וגם כדי שהמטופל יתפקד כראוי ב- לימודים, בחיים , ביחסי אנוש, ועוד.

טיפול אלטרנטיבי בבעיות קשב וריכוז הוא טיפול אישי . זה מחייב אבחון מצב של המטופל בגלל שבבעיות קשב וריכוז לפי החילוק של הרפואה הקונבנציונלית יש לנו 2 סוגים. ADD ו- ADHD

בעיות קשב וריכוז?!

יש לי ילד בן 8, שמאוד מתקשה לשבת בבית ולהכין את שיעורי הבית. הוא לא מרוכז ומתעסק בדברים אחרים. על פניו, זה נראה כמו בעיות קשב וריכוז, אך איך אפשר לצפות מילד לשבת ולעשות שיעורים בחשבון, כשלנגד עיניו יש פיתויים אחרים כמו מחשב/טלוויזיה/סמארטפון?!
לדעתי לא מדובר בבעיות קשב וריכוז. כיום הנושא הזה כל כך נפוץ ומדברים עליו בכל מקום, אך עלינו לזכור שיש לילדים שלנו פיתויים רבים- מה שלא היה בעבר.
אני קוראת לכל ההורים שלא להכנע לרצון של המורים לדחוף לילדים שלנו רטלין! להפוך אותם לרובוטים?!
צריך לדעת לעשות חלוקה נכונה של זמן....אני ממש נגד שימוש במונח הזה "הפרעות קשב וריכוז". המציאות בה אנו חיים השתנתה מאוד, ואנחנו צרכים לדעת להתאים את עצמינו.

מה הכוונה לטיפול אלטרנטיבי?

מה בדיוק הטיפול כולל?
אני מבינה שזה טיפול תרופתי.... אשמח לקבל הבהרה.

טיפול אלטרנטיבי לקשב וריכוז

לאחר אבחון של בעיות קשב וריכוז במידה שהילד אובחן כילד עם בעיות קשב וריכוז, חייבים להתחיל בטיפול , טיפול הומאופתי או טיפול הומאופתי וטיפול צמחי אישי שבדרך כלל לוקח כחודשיים או 6 חודשים
כ 90 % של ילדים בעלי בעיות אלה יכולים לקבל עזרה דרך רפואה אלטרנטיבית , תרופה אלטרנטיבית . עוזרים לילד, כאשר מגיעה לריפוי ללא צורך של לקיחת תרופות לאורך כל חייו.

למעלה