חשוב מאוד לקרוא כולם לקרוא!!!

חשוב מאוד לקרוא כולם לקרוא!!!

אני עד עכשיו קראתי את התגובות שלכם ונמנעתי מלהגיב אבל קמתי היום והייתי חייב לשתף אותכם בדעה אישית שלי. ובכן יש כאלה שמשתחררים משירות המילואים כמו כן גם בסדיר, אני לא אומר שפרופיל 21 זה רק למשוגעים כמו כל פרופיל צבא כגון 45 או 64 נפשי. אבל חורה לי לשמוע שיש כאלה שעושים "מילואים", אבל למעשה המילואים שלהם הם ורטיואלים האם מישהו שם לב לכם או פוצה פה בשל כך? הכוונה היא לאנשי סיורי הכתובות למיניהם או לחיילי מילואים שרק בעת מלחמה אפילו לא בצו חירום קוראים להם. אלו לא עושים מילואים ואפילו לא יום בשנה האם הצדק קיים פה או רק לשפוט את התנהגותם של מי שמוציא פטור. השאלה היא של מי הדם יותר נקי וטהור של מי שמוציא פרופיל 21 או מי שמצליח לעשות מילואים ורטיואלים שהם למעשה כלום ולהתחסד על חשבון מי שכן עושה מילואים. לסיכום לפני שאתם מעליבים את מי שעבר טרואמה או מי ששיחק אותה לקב"ן תבדקו מי באמת עושה מילואים ועל מה מבוסס מערך המילואים ההולך וקורס. ניר ומוקש וכל חברי בלת"ם תבדקו גם את זה. אני עצמי עושה מילואים וזאת כבר השנה הרביעית שלי היה לי פרופיל 82 שהתגיסתי ועכשיו יש לי 45 נפשי. עוד מימי הסדיר אני לא דפוק ועושה מילואים לא פחות מלוחם. ראו והשכילו חברי הפורום- לא רק 21 משתמטים אלא גם חיילי המילואים הורטיואלים הגאים משתמטים ונראה אותכם מתמרדים נגדם.

אייל, זה חורה גם לי

ואין לי בעיה עם זה שאחד שלא כשיר לשרת בצבא הולך ומוציא פטור, "אפילו" אצל פסיכיאטור. מה שמעצבן אותי, זה אחד שבא ומשתחצן בתוקף הפטור שהוציא.

ניר נגר

New member
../images/Emo45.gif וזו כל התורה על רגל אחת, תודה

עמית על סיכום ממצה של הרבה מילים שעברו פה לחינם :)

רטוש

New member
אייל גבעוני - חזק ואמץ

אני חושב שאתה חשוב למערך המילואים לא פחות מהאחרים ואין בקושי שלך אף טיפה של פחיתות כבוד, כל עוד אתה ממשיך להתמודד ולשאת באחריות ובנטל כמו כולנו על אף הקשיים הסובייקטיבים.

הורדתי פרופיל לא כל כך בגלל שרציתי

אלא בגלל שלא הייתה לי ברירה, תבינו שירתתי בסדיר ואת רוב שירותי עשיתי בלבנון לצערי עברתי לא מעט טרואמות וחברים שנהרגו כך שהמפלט האחרון לפני יציאה הביתה היתה פרופיל נמוך בשביל להגיע ליחידה בבסיס קרוב. סיימתי את השירות ועכשיו אני עושה מילואים כמו כולם ללא שום הטבות שונות מבעל פרופיל אחר. לסיכום- מי שמשקר ומוציא פרופיל נמוך על סתם אז זה לא בסדר וצריך לתפוס את השקרנים.

ניר נגר

New member
../images/Emo45.gif צודק לחלוטין איל, ואתה לא

צריך להתנצל על הורדת הפרופיל שלך (שמעתי נימה כזו :). יש מצבים בחיים שאי אפשר להמשיך אפילו שרוצים מאוד..אינ מכבד את הרצון שלך וההחלטות שקיבלת במיוחדכשאני מתרשם שהן אמיתיות וכנות. ברוך בואך לפורום ונשמח לראות אותך כאן ולשמוע את דיעותייך, ביננו.

למעלה