חשוב מאוד מאוד!!!

חשוב מאוד מאוד!!!

שלום הורדתי משחק ישן ואני מחפשת תוכנה שתגרום למשחק להיות בקצב הנכון של המחשב שלי אני אשמח אם תעזרו לי או תשלחו לי הודעה לאי מייל או את התוכנה בתודה מראש ניצנ B-)

נ ד ב 19

New member
היה לי תמשחק הזה

והוא עבד טוב גם על הפנטיום 450 שלי.. הוא עבד אצלך ממש מהר שאת לא יכול לשחק..? אני יודע שיש תוכנה כזאת אני מחפש תאתר להודה מקווה למצוא אותו בקרוב.. בברכה, נדב

כן....

תראה באתר www.jump.to/viki יש תוכנה ב``עזרים`` אבל אני לא מצליחה להפעיל אותה על המשחק וגם לי היה אותו ואני אוהבת אותו מאוד אז בבקשה תעזור לי תודה

נ ד ב 19

New member
זה ההוראות להפלת התוכנה..

moslo יפתור את בעיית המעבדים החדשים, הגורמת להם להריץ משחקים ישנים במהירות שלא מאפשרת לשחק בהם. עליך להעתיק את הקובץ moslo.exe לתיקיה של המשחק. ולהריץ את המשחק מדוס ע``י הפקודה: moslo /n filename במקום האות n רשום את אחוז המהירות הרצוי (1-99), כאשר 1 הוא האיטי ביותר. במקום המילה filename רשום את הקובץ המריץ את המשחק. moslo יכול להאט רק קבצי exe וקבצי com (לא bat). כאשר תצא מהמשחק, מהירות המעבד תחזור לקדמותה. לי זה עבד.. בהצלחה

זה לא זה...

עכשיו בדקתי והקובץ הוא pif משהו כזה אזזזזז אני לא יכולה להפעיל את זה עם התוכנה הזאת

נ ד ב 19

New member
את מעלה את המשחק מקובץ gif??

זה לא הגיוני קובץ גיפ זה קובץ של תמונה... המשחק עמוד לעלות מקובץ: park.com אוו park.exe בבקשה תבדקתי שוב..:) בברכה, נדב

כן אני יודעת

כן טעות מצטערת אבל זה עדיין לא עובד כל קובץ exe לא עובד לי בבקשה תעזור לי וד``א מזל טוב 8-p

נ ד ב 19

New member
שמעי..

קודם כול תודה על המזל טוב... ואין לי מושג למ זה לא עובד לך לי זה עבד.. אני ינסה למצוא לך תוכנה אחרת .. בברכה, נדב

ישששששש, או שלא

חבובניק הצלחתי להפעיל את התוכנה והיא עובדת והכל טוב אבללל זה עדיין יותר מידי מהיר יש איזו שהיא תכנה שתאט את המחשק יותר? כי זה עדיין מהיר מידי תודה ניצנ

למעלה