חשוב מאוד - ר"ש

ביש5

New member
חשוב מאוד - ר"ש

טוב לכל אלה שממתינים ובסבלנות אתם יכולים לבדוק אם עברתם את המבחן המנואלי דרך מדור הרישום והקבלה באניברסיטה . ככה לפחות אני עשיתי בבוקר . התקשרתי לפקולטה ואמרו לי שעדיין לא קיבלו את השם שלי , אולם אתה יכול לבדוק דרך המדור . ובאמת התקשרתי מסרתי ת.ז ואמרו לי שעברתי ושאני צריך לקבל טלפון בכל עת ולהשאר זמין...... יופייייייייייייייייייייייייייייי .אתם גם מוזמנים להתקשר אליהם 025882882 שלוחה 0 . מחכה לתשובות ולתגובות מכם . דרך אגב הם עובדים עד 16:00 . לפחות עכשיו אני קצת רגוע ועצבני ...ולא כפת לי מתי יתקשרו אלי ........... שיהיה בהצלחה לכולם

NoOoLa

New member
התקשרתי ואמרו לי שאני עדיין בטיפול

שאלתי אותה אם עברתי אמרה שאינה יודעת אבל הם מתקשרים בטלפון להזמין אותי לראיון , ואמרה שאני צריכה לחכות , מה זאת אומרת ??

rosa4

New member
התקשרו אלי לפני 10 דקות

נראה שיש עוד ראיון ב 27 /7. אני כל כך מתלבטת אם ללכת או לא למרות שעדיין לא התקבלתי לרפואה. אבל לא כל כך בא לי ללמוד רפואת שיניים ולא רוצה לתפוס מקום סתם..אבל לא רוצה לבלות עוד שנה בלי לימודים....לא יודעת! אגב הלך לי כל כך גרוע במבחן אבל כנראה שהוא קצת משפיע בהצלחה לכל החברה

rosa4

New member
לא זוכרת בדיוק

אבל משהו כמו 10+ נגיעות וזמן של 1:50 משהו כזה אם את מחכה להם הם בטח יתקשרו לא חושבת שיש מי שעשה יותר גרוע ממני

epsilon1

New member
מתי עשית את המבחן?

אם את לא רוצה את זה, אז אל תלכי

ביש5

New member
בטיפול

מזל טוב אם את בטיפול סימן שעברת את המנואלי .. לשאר זמינים ולחכות בסבלנות ככה אמרו לי במדור

ביש5

New member
הודעה חשובה מאווווד למועמדי ר"ש

טוב שלא תהיה אי הבנה כלשהיא.... אמרתי בהודעה קודמת שכל מי שמחכה לתשובה בקשר למבחן המנואלי יכול לבדוק דרך המדור בטלפון ומה שאמרו לי לפני 5 דקות בטלפון שהכל התעדכן דרך האתר וכל מי שעדיין נמצא בטיפול סימן שיוזמן לראיון ושהוא עבר בהצלחה את המבחן המנואלי . מזל טוב לכל מי שנמצא בטיפול . האם יש כאלה שההודעה במחשב שלהם השתנתה לדחיה ? אשמח לקבל תגובות

ביש5 נראה לי שזה לא נכון עדין

לא נראה לי שמשהו התעדכן באתר יכול להיות שהתכוונו שיתעדכן. פשוט אם זה תלוי במנואלי אין מצב שמקבלים אותי (תוצאות "נפלאות" היו לי ואני לא מגזים.נראה לי ששמאליים ומבחן מנואלי לא הולכים ביחד).דרך אגב יש יותר ממועד אחד? למתי אתה זומנת?

NoOoLa

New member
אני חושבת שאת זומנת כן ??

האם קיבלת הודעת קבלה מאוניברסיטה כלשהי ?

epsilon1

New member
אני התקשרתי

והם לא יודעים כלום, היא אמרה לי שאני בטיפול ולא יודעת אם עברתי או לא..

למעלה