חשוב, מאוד
פרויקט טאטו.

dra cool la

New member
חשוב, מאוד../images/Emo70.gif פרויקט טאטו.

תראו, אני עכשיו עובד על דוליז-טאטו, בצייר וזה בינתיים מתקדם יפה. אני עושה להם בגדים מכל מני-תמונות מפורסמות והופעות, ומה אני מבקש? תשרשרו לפה כמה שיותר תמונות. תרשמו: שם: ??? נושא: פרויקט טאטו-תמונות. תוכן:??? ??? ??? ??? ???. תמונה מצורפת. ואני אודה לכם אם זה יהיה תמונות שלהן-גדולות, כל הגוף. פרויקט דוליז-טאטו, יוצא לדרך
ושהיה לי-

dra cool la

New member
למה לא?

כבר יש לי 7 זוגות, על פי תמונות וקליפים שלי יש... אז בכל זאת, אני ממשיך! אז למישהו יש שישרשר...

dra cool la

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif

לכל מי שעזר לי במציאת תמונות, תודה רבה רבה רבה!!! עכשיו, אני אמשיך, אחרי שעשיתי כבר כמה, שאמנם לא מושלמים, אבל נחמדים... תודה ענקית שעזרתם בהשלמה! ואם אני אצליח אני אשים את התמונה בפורום, אם לא אני, אז מישהו בשבילי... תודה, כבר אמרתי?

תשמע

אם אתה רוצה שזה יצליח תן לי לעזור עם הדוליז כי לפי מה שאני יודעת אתה לא עושה דוליז טוב

dra cool la

New member
תראי, סשה:

למענהאמת, את צודקת, אבל עכשיו: אבוד! אני לא מצליח לפתוח את הקובץ, וזה היה דווקא ממש נחמד! אז אם את רוצה, אני אנסה לשחזר את זה, ואני אנסה לשלוח לך. בסדר?

למעלה