חשוב מאוד!

SoulDancer

New member
חשוב מאוד!

ר.ג.ש אלו ראשי התיבות של שמות המשפחה של 3 החטופים, רגב גולדווסר ושליט. יצרתי קשר עם עמותה שמוכרת מחזיקי מפתחות בצורות של פרפר/לב עם המילה "רגש" עליהם וזה מפימו. המחיר הוא 2 שקל ליחידה. כבר דיברתי עם אנשים בסמינר חתימה, אבל אני רוצה שכמה שיותר ידעו על זה. בעקרון המטרה היא לתמוך במשפחות, להראות שכולנו איתם וכולנו מקווים ששלומם טוב והם יחזרו הביתה בקרוב. הסניף שלי כנראה יתחיל למכור אותם בעיר שלנו, אם אתם מעוניינים צרו איתי קשר בפרטי ואני אזמין בשביל הסניף שלכם דרך העמותה. לא צריך לשלם מראש על כמה שמזמינים.[ז"א שאם רוצים חבילה של מאה לא משלמים עליה, רק מקבלים, מוכרים ונותנים את הכסף] שבוע טוב!

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifרעיון מעולה..

הקטע שאצלנו בסניף אנשים די בטטות.. אז למכור פה זה רעיון לא רע אבל גם לא ממש בר ביצוע.. אשמח לקנות מחזיק מפתחות אחד בשבילי אבל..
[אפילו אולי כמה כי בטח גם אמא תרצה וכאלה חחXD]

יוובלל

New member
רבידד אני ממש לא מסכים איתך !!

בסניף שלנו אף אחד לא בטטה ולא שום דבר כזה ונוכל ללכת למכור בבילו כמו עם התרומות לאגודה שעישנו שנה שעברה באחד השבתות והרבה בוגרים גם יקנו קיצור במקום להגיד שסניף שלך בטטה אז תקחי על זה אחריות ותדאגי לזה ולא ניהיה בטטות!! אני מוכן לדאוג לזה בסניף גדרה !

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifיובללל

אל תשכח שננה שעברה עם הדגלים מה היה, כולה בקשו מאנשים ללכת למכור דגלים ליום העצמאות אף אחד לא התנדב.. כולם ידעו שיעשו את זה אם זה יקרה אבל ברגע שאמרנו יאללה מזמינים ומתחילים למכור פתאום כולם התקפלו.. אז אולי אתה וקוזניץ בקטע של לעזור ולמכור ובאמת סבבה אבל חצי סניף חושבה שהמטרה טובה אבל לא כל כך פועל למענה.. לפחות לפי מה שאני רואה..

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifוסבבה אני חוזרת בי,לא בטטות..

אמרת שתיקח על עצמך? קדימה:)

רביד נעלה את זה בישיבה..

ביום שישי רק..אפשר יותר פרטים?! ממי לוקחים את זה..?! אשמח לתשובה:]

SoulDancer

New member
תשובות:)

בעקרון, כרגע אמא שלי מזמינה והיא מביאה לי הביתה, אם אני אראה שבאמת יש סניפים שמוכנים לקחת על עצמם את זה אני אדבר איתם לגבי הדרך הפצה או שמקסימום נרכז את ההזמנות לכפר המכביה והרכזים/רכזים צעירים יקחו ויביאו לסניפים..

שי559

New member
רעיון מעולה!

אני כמעט בטוח שתהיה היענות חיובית מצד הסניף שלי.

רביד גמאני בכלל לא מסכים איתך.

הסניף שלנו לא בטטות!! להפך שסניף גדרה ישמע את הרעיון הזה,כוללם היקפצוו..! אפילו יובל אמר שהוא מוכן לקחתא תזה על עצמו לסניך גדרה.... ואני חושב שזה רעיון ממש טוב. ומי שלא זוכר אותי הייתי פה לפני הרבה זמן.. אז נזכיר שניה.. קוזניץ שישיות גדרה:]

yaelula94

New member
אהבתי!

אני אעלה את זה בישיבה הבאה בין טחינה לטחינה. למרות שיש המון פרוייקטים לארגן אני חושבת שזה חשוב.

SoulDancer

New member
אני שמחה שאתם מתלהבים=)

אני לא רוצה לפרסם פה את הפלאפון שלי, אז צרו קשר בפרטי ואני אתן לכם, ואז אני אדע כמה קופסאות להזמין וכאלה... לילה טוב!:)

L I L O C H

New member
אני כבר אמרתי לך

שהסניף שלי בטוח יקנה.... אני אדבר איתך ואגיד לך כמה בדיוק אחרי שאני אעלה את זה בישיבה....

מסכימה עם לילך.

מעודדים ממש. נשמח לשמוע יותר פרטים- איך הגעת לזה בדיוק... ומי מארגן ומכין וכל זה.

SoulDancer

New member
מעולה:)

אם יהיו עוד שני סניפים אני כבר אעשה הזמנה מרוכזת לכפר ואז כל איד יקח... אם לא אז אני אקפיץ אליכם:) כל הכבוד לכם!

A m b a G a l

New member
לא דיברנו על זה בישיבה..

חבל שלא ראיתי את ההודעה קודם S: אני חושבת שכדאי שתזמיני גם עבור הסניף שלנו - פשוט לא כמות גדולה מדיי, כדי שקודם נראה שכולם מעוניינים. תמשיכי לתת פרטים בבקשה (:)

SoulDancer

New member
היי

את מוזמנת להתקשר אליי וככה אני אדע איזה פרטים את רוצה... בעקרון זה מחזיק מפתחו ממש חמוד שמחיר ו 2 שקלים ליחידה. אני יכולה לעשטות הזמנות של 50 ושל יותר... אני רואה שזה כבר שלושה סניפים שמעוניינים בזה אז נראה לי שאני אדבר מחר עם מישהו בכפר ואולי כבר נעשה את הכל מסודר יותר.. מה אתם אומרים?

למעלה