יש כל כך הרבה פוטנציאל! פשוט חייבים לעשות משהו! אני חושבת שכל אחת נכנסת. מסתכלת שאין תנועה ויוצאת. בכל מקרה, אני מעלה שאלה: מה לדעתכן הפריט שאי אפשר בלעדיו בחורף הקרוב?
אני לא שואלת כי אני רוצה לעקוץ או להעליב.אבל את יודעת למה אני אוהבת גזרה נמוכה כי אחרי שנים של עודף משקל אני סוף סוף יכולה ללבוש מה שאני רוצה ולא להכנע כמו בוק באופנה. אני לא קונה בגדים בחנות מסויימת כי הם אלו שכולם לובשים אלא כי אני מתה על זה שאני יכלה ללבוש משהו שאני אוהבת ולא איזה מעצב בגדים בלתי נלאה החליט משהו ואני אזרום עם דעתו כמו נהר. שבוע טוב
בדיוק מאותן סיבות שמנית, היה לי חבל להיכנע תכתיבי אופנה של מעצבים בלתי נלאים. ואת בטח יודעת שבשנים האחרונות ,היה קשה עד בלתי אפשרי למצוא מכנסים מודרניות בגזרה בינונית. אם היו נותנים לנו בחירה, ומשאירים בקולקציות גם גזרות חצי ובינוניות -ניחא. אבל למה להפוך את כולנו לרובוטים- ואו "עבדי אופנה". ואני אגב <בלי שחצנות> לובשת מידה 36, כך שבעית משקל אין לי, אבל הגזרה הזו דוחה בעיניי. אני שמחה בשבילך שהגעת לאן שרצית ושיהיה לך שבוע נפלא.
אני מאוד שמחה שהדברים שאמרת לא באו ממני, אני באמת רוצה שהפורום הזה יצליח ולשם כך דרוש שיתוף פעולה מצד כולנו! לדעתי פריט חובה בחורף הזה הוא מגפיים גבוהות וצעיפים.
וגם צעיף - ברור. אני חולה על כפפות עור - היו לי מדהימות שקניתי בלונדון לפני שנתיים אבל איבדתי אותן ואני מאוד מקווה למצוא כאן בארץ. אבל בכל מקרה השו"ס השנה זה הג'ינס בצבע אינדיגו של קסטרו (מכורה שלהם, מה לעשות?) - זה מין צבע סגול עמוק ומדהים - גיזרה מהממת - פשוט שו"ס ענק - היציאה של החורף הבא עלינו לטובה. אה וכמובן! מטריה...