חשוב מאוד!!!!!!!!!

elknetld2kil

New member
חשוב מאוד!!!!!!!!!

עד לפני חודשיים דה קולינג היתה אחת הלהקות האהובות עליי (כבר יותר משנה) עד שהגעתי לפורום הרשמי של לייפהאוס, עוד להקה שאני מאוד אוהב. למי ששכח (או פשוט לא יודע) לפני כמה חודשים הגיטריסט שון עזב את הלהקה כדי להצטרף לאחיו שמתופף בלייפהאוס (יש ביניהם דימיון מדהים). זה התחיל בזה שלייפהאוס היו ביחסים מצויינים עם קולינג (הם אפילו היו חברים טובים), אבל ברגע ששון עזב אז אלכס התחיל לחשוב שהוא קיבל סכין בגב. בפורום של לייפהאוס כותבים אנשים שהיו בהופעות האחרונות של דה קולינג. האנשים טוענים שכל פעם שמישהו רק מזכיר את "החברים הטובים (לשעבר)", אלכס מתחיל להתנהג אליהם באופן מגעיל ומעליב (Jerk באנגלית). אחת המעריצות שבאה להופעה שלהם עם חולצה של לייפהאוס זכתה ליחס מזלזל ומעליב לאורך כל הערב. אחרי שקראתי את הדברים האלה (וקניתי את הדיסק החדש של לייפהואס) הכרזתי על עצמי רשמי כ"שונא דה קולינג". למטה יש לינק להודעות בפורום (יחד עם מעריץ נבזה של אלכס שמנסה לרדת על כולם). אשמח לקבל תגובות בפורום.

Adrienne

New member
קראתי, הפנמתי ואני לא מסכים../images/Emo168.gif

בלינק שהבאת יש מישהו שפשוט אמר - "הייתי בהופעה של דה קולינג, אלכס התנהג אלי גרוע בגלל שהייתי עם חולצה של לייף האוס - אני לא אוהב אותו יותר", והוא ממש לא צודק, כל האנשים שהיו בפורום שם רואים שהם לא ידעו למה אלכס עשה ככה והם אפילו שאלו למה. אלכס ואהרון ביחד מאז שאלכס היה בן 15, הוא השקיע את הנעורים שלו ואת הזמן שלו בשביל לפתח את התחום המוזיקלי שלו, אחרי 6 שנים בערך שהם רשמו מאות שירים והשיגו חוזה וגילו אותם ועבדו והכל באה אחת הלהקות שאלכס כיבד הכי מאוד ופשוט גנבה לה את הגיטריסט(שון) וזה היה ממש מגעיל. אני קראתי הרבה ראיונות, ראיתי מלא דברים של הלהקה, קראתי אפילו את יומן ההופעות של הלהקה שאלכס כותב אותו לבד ושם הוא אפילו הזכיר את המקרה בלי להעליב שום דבר ואף אחד הוא פשוט אמר שהוא לא אוהב כבר את הלהקה. עכשיו, בקשר למקרה שקרה בהופעה, מעריצה שמגדירה אותה מעריצה והולכת עם בגדים של לייף האוס ובאה להופעות של דה קולינג אמורה לדעת על כל המקרה עם שון, היא בלי בושה פשוט באה לנקר עיניים ולפגוע ולהעליב אחרי כל מה שקרה והיא יודעת(כנראה) שערכה של הלהקה ירדה פלאים בעיניו של אלכס. לפי דעתי המקרה שקרה איתה היה פשוט מגעיל ואלכס בצדק לא אמור היה לדבר ולהתנהג יפה לאחת שפשוט לא מעריכה את הלהקה. אלכס ושאר הלהקה התנהגו ממש יפה לכל בן אדם שפנה אליהם, אם זה דרך האינטרנט או אם זה אחרי הופעות ואנשים סיפרו על ההתנהגות המדהימה של אלכס ושאר חברי הלהקה בניגוד ללהקות אחרות שחושבות את עצמן מלכים.

למעלה