חשוב מאוד!

MaRiAnO 4 EvEr

New member
חשוב מאוד!

אוקיי, היי לכולם! אני לא נכנסת לכאן הרבה, אבל בתור מעריצה אובססיבית של אמטיוי החלטתי לשתף אותכם בשירים האהובים עליי. אני חושבת שלכל מי שכאן יש טעם במוזיקה בערך כמו שלי ולכן אתם צריכים לקרוא טוב טוב את הרשימה הזאת, לשנן אותה יום ולילה ולהוריד את כל השירים שחסרים לכם משם- כל שיר הוא ממש פ33ה! אז הרשימה הולכת ככה- avril lavigne - sk8er boi j.lo - jenny from the block alicia keys - a woman´s worth -remix feat nas alicia keys - how come you dont call me - remix beanie man - feel it boy good charlotte - lifestyles of the rich and the famous mario - just a friend michelle branch - goodbye to you christina milian - when you look at me - remix justin - like i love you samantha mumba - im right here 3lw - i do shakira - objection bbmak - out of my heart ועוד משהו שלא ממש קשרו לאמטיוי- rebelde way - sweet baby וזהו! עכשיו תשימו לב לאיפה שכתוב רמיקס- כי אני לא תמיד מתכוונת לשיר המקורי שבטח כבר נמאס ליכם מזמן- אם תורידו את הרמיקסים של כריסטינה ואלישיה תראו שהם ממש יפים! אז תגידו לי מה אתם חושבים על הרשימה שלי ואם אתם לא מכירים איזשהו שיר- תורידו אותו- התחייבות שלי שתוך4 ימים אתם תהיו מכורים אליו ולא תוכלו להפסיק לשיר אותו בראש! תמר. נ.ב. - טיאראל זו התוכנית הכי טובה בעולם- אתם גם חושבים ככה?

westlife rules

New member
BBmak-out of my heart

(into your head) הוא שיר ממש ממש ייפפפהה!! יש לBBmak עוד שיר יפה מאוד ששמו back here.. שווה הורדה!! ולווסטלייף יש מלא שירים יפים!! תורידו לפחות חמש מגוונים!! הינה חמשת מומלצים של ווסט: Unbreakable Bop bop baby Why do i love you World of our own Bad girls

RIP CURL1

New member
גם לי בערך יש אותו טעם כמו שלך

וTRL התוכנית הכי טובה בMTV

MaRiAnO 4 EvEr

New member
אבל-

היית מגדיר את עצמך כפריק של אמטיוי ושל מוזיקה? כי אני כזאת.. זה באמת כמעט כל החיים שלי

MaRiAnO 4 EvEr

New member
נכון

ראיתי אותם איזה מסכן ניקי.. :(( אבל את/ה לא חושב/ת שהשיר החדש שלהם יותר מידי איטי ויותר מידי דומה לשירים הישנים שלהם? האמת שאני הכי אוהבת את השירים הישנים מהדיסק הראשון. לפני כמה זמן היה top ten at ten שלהם אז נזכרתי בכל השירים הישנים והאהובים שלהם :)

westlife rules

New member
אני בת.אני נועה, נעים להכיר:)

סבא שלו נפטרררר.. ביומולדת שלו... רחמיים!!!!:(( אני לא חושבת שהשיר אנבריקבל החדש שלהם איטי מידי או דומה, כי הוא שיר מאוד מרגש, שנוגע ללב, זה בקשר למוות, זה חייב להיות איטי.. ורוב השירים של ווסט מזכירים זה את זה בגלל שכולם בלאדות, אבל בלאדות שונות, כאילו.... הכול בלאדות אבל רקע שונה

RIP CURL1

New member
גם אני פריק של MTV אני כל היום

שומע מוזיקה במחשב מוריד קליפים ורואה MTV איטס הרבה וגם MTV רגיל ואמטיוי באס בקיצר את כל הMTV שיש

למעלה