חשוב מאוד!!!

צלקת1

New member
חשוב מאוד!!!

ביום שלישי הקרוב אני מופיע בערוץ הילדים לללכת למסע קיץ! מה זה מסע קיץ: מסע קיץ זה טיול ש 4 ימים מקריית8 עד אילת, ובטיול יש כל מיני דברים של ספורט אתגרי כמו למשל: סנפלינג, קיקים, אומגה ועוד... אז כך יש בחירות למי יגיע למסע הקיץ בטלוויזיה בערוץ הילדים. בשלב הראשון חבר המושבעים מחליט מי עולה לשלב השני (יש 4 או 3 ילדים ומתוכם בוחרים 2) עם אני יעבור את חבר המושבעים אני יגיע לשלב הטלמסרים, בשלב זה הקהל בבית בוחר מי יעלה למסע הקיץ. אז כך אני צריך את העזרה שלכם לעלות למסע הקיץ. (כמובן עם אני יעבור את חבר המושבעים!) עם אני יעבור את חבר המושבעים אני צריך שתצביעו לי! מצביעים דרך הטלפון, חשוב לציין שהטלפון יוצג בשידור! אז בבקשה עם אני יעלה לשלב הטלמסרים תצביעו לעומרי ישי (לי) בתודה מראש עומרי. אשמח לתגובות והצבעות!

haunter

New member
אוקיי, רק בגלל שביקשת כאן, אצביע.

לא בגלל שאתה מתאים לשם או משהו, אלא בגלל שביקשת כאן. הרי מי שצריך לצאת למסע הקיץ הוא מי שמבקש בפורומים באינטרנט שיצביעו לו.

צלקת1

New member
תודה!

תודה תודה תודה תודה תודה!!!!!!!!!! אני ממש שמח כל הצבעה תשפיע! תודה!!!! haunter נמבר 1!!!

haunter

New member
חח, אממ...

מצטער, אבל... לא הייתי רציני. (טיפה לא משורשר) אבל בכל זאת, טוב לדעת שאני נאמבר 1.

amitasafzabida

New member
זה בכלל לא חשוב../images/Emo4.gif.

אודי, למה אתה לא מעביר את זה לשירשור אוף!?

למעלה