חשוב!! מישהו קרא את "פרא"?

נמינם

New member
חשוב!! מישהו קרא את "פרא"?

יש דמות של ילדה, קוראים לה טרייסי. היא מאמינה במלאכים. היא מאמינה שברגע שאתה מגיע לאנשהו המלאכים בונים לך אותו שניה לפני שאתה מגיע. היא מאמינה שאם אתה נוסע במכונית ממש מהר והנוף שאתה רואה הוא מרוח ולא ברור זה אומר שהמלאכים לא התאמצו ממש כי הם ידעו שבזמן שאתה נוסע מהר אי אפשר לראות כלום. היא אמרה שאפשר להפתיע אותם פעם לא מוכנים, כשהיא היתה במסעדה ופתאם נגעה בפרח שבאגרטל הקטן וזה הרגיש חצי אמיתי וחצי פלסטיק. היא אומרת שזה אומר שהמלאכים הספיקו לעשות רק חצי עבודה עד שהאצבע שלה נגעה בפרח. אני לא יודעת עד כמה זה מתקשר לזה, אבל הרגשתי שאני חייבת להגיב על זה.. אפילו שזה לא בשירשור.. זה פשוט נראה לי קצת שונה. ועכשיו, נגיד שהתאוריה של טרייסי נכונה. מה אם נרוץ מהר לקצה היער או לא יודעת מה נעשה, אבל נשטה במלאכים. ואז נגיד שהגענו לקצה היער. מה יהיה שם? חלל? וואקום?.. ספוקי. @נמי

מומחה

New member
זאת לא תאוריה טובה כל כך.

נראה לי שה"מלאכים" האלה לא היו בונים מההתחלה מקום שיוכלו לשטות בהם שם. סתם מחשבה...

נמינם

New member
זה לא קשור למקום..

כאילו.. הטרייסי הזאת היתה מהירה מספיק לגעת בפרח.. הם לא קוראים מחשבות או משהו.. עד כמה שהבנתי.. והם גם לא יצרו את בני האדם.. אני חושבת.. קראתי את הספר לפני חצי שנה ואני לא זוכרת בדיוק לפרטים.. אגב ספר מומלץ לגמרי!! גבי ניצן.. כתב את באדולינה.. פחות אהבתי.. טוב, לא נהפוך את זה לדיון על ספרות.. @נמי

IC4

New member
אווייי איזה יפה זה!!

שמח מאד ששמת את זה בפורום
מאד מאד מתאים לדעתי מאד מאטריקס-קומה13-מופע של טרומני שכזה
(ואם את מבינה למה רשמתי את שלושת אלה, אז את מבינה כבר ואין צורך לרשום יותר משורה אחת תגובה) טרייסי ילדה חמדמדה

נמינם

New member
הממ.. לא הבנתי בדיוק..

קראת את הספר? וגם- מטריקס ראיתי, אין לי מושג מה זה הקומה ה-13, ועל המופע של טרומן שמעתי. @נמי

IC4

New member
לא קראתי

אבל מאטריקס = בונים עולם בשביל בני אדם קומה 13 = גם מציאות מתוכננת ומדבר על הגבול של אותו עולם המופע של טרומן = בונים עולם לאדם אחד, ויש פאשלות מדי פעם - את חייבת לראות סרט זה אם אהבת את הספר עליו את מדברת

למעלה