חשוב-מספר גורל

החוששת

New member
חשוב-מספר גורל

היי עינת. ענית כאן לבחורה שמספר הגורל שלה בתאריך לידה הוא 7 ואמרת שבגללו תמיד יהיו לה קשיים בחיי נישואין. גם מספר הגורל שלי 7. האם כל אילו עם מספר גורל זה נדונו לקשיים בחיי הזוגיות? האם ניתן לעשות משהו או שזה נקבע לתמיד? דרך אגב אני עדיין רווקה, יש סיכוי שבכלל לא אתחתן??? עוד שאלה קטנה: ענית לי בקשר לזוגיות באופק שאני צריכה עדיין לעבור תהליך, למה בדיוק התכוונת? שם: 1+4+1 משפחה: 1+8+2+1+4 ת.ל: 9.5.1973 מצטערת על עומס השאלות שלי. אבל אני נלחצתי......

עינת

New member
נא לא לחשוש ../images/Emo39.gif ../images/Emo24.gif

איני עונה לך היום כיוון שלאחר יום עמוס תשובותי בודאי יהיו עייפות כמוני אז עד מחר אנא סבלנות ולא לשכוח
שפע ו
עינת

liya111

New member
עינת זו שוב אני

אני כותבת לך מאוחר מהמחשב של חברתי. לא ענית לי על שאלתי החשובה. אני יודעת שאת עמוסה מאוד, אבל בכל זאת החשש לא עבר. אודה לך אם תוכלי לענות לי במהרה. תודה לך.

עינת

New member
../images/Emo7.gif

השאלות של כולם חשובות!!! לחץ מצדכם סתם עושה לי איכס,הרי את כבר מנוסה כאן ואת יודעת שאני עונה לכולם נכון? אז למה אני צרכה לענות לכם מתוך תחושה של חוסר נעימות?

עינת

New member
ולתשובה ../images/Emo45.gif

כן נתיב גורל 7 מעיד על קשיים בזוגיות ובחיי הנשואים. ניתן לעשות הרבה אך כל זה מתוך מודעות ולכן אמרתי שעלייך לעבור תהליך. מער לכך איני יכולה להוסיף כלום בפורום,גשי ליעוץ אישי ושם יתבררו לך הדברים.
שפע ו
עינת

למעלה