חשוב - צריכה עזרה

Betty_la_fea

New member
חשוב - צריכה עזרה

אני גרה בטורונטו ואני צריכה לכתוב על israeli affairs אבל בעברית ואני ממש צריכה עזרה. אני לא יודעת איך להתחילת כלומר אני לא יכולה פשוט להתחיל לכתוב מידע, וגם לגבי מידע לא הייתי מעודכנת בשבוע האחרון כל מה שאני יודעת שהיה זה הדבר עם המטוה שיש לי על זה קצת חומר ואז את המסיבת עיתונאים של שרון ושהיו כמה ימים יחסית שקטים - נראה לי כי ערפאת לא רוצה שהאמריקאים יכעסו עליו שיש להם מספיק בעיות גם בלעדיו. ואני חושבת שאולי קרא משהו אתמול אב אני לא יודעת מה. אה כן וקראתי משהו על פעיל של החמאס שמת או משהו. אז אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי מבחינת מידע או פשוט לעזור מבחינת איך להתחיל אני ממש אודה לכם. תודה, מוריה

EverMan

New member
אם את צריכה עזרה

בתרגום או בכתיבה או במידע תפני אליי באי סי קיו : 79045976 -=<ענבר רובין>=-

אריאל1

New member
בבקשה

רק אל תצפי שזה יהיה אוביקטיווי כי כמו שכבר אמרתי פעם אני לא חושב שמישהו יכול. אני מציע שתתחילי בתיאור מקוצר של הסיכסוך הישראלי פלשתינאי (מקום להתחיל פרעות תרפ"ט לדעתי אבל זה כבר ממש סוביקטיווי). תזכירי שמדובר בשתי גישות ששתיהם מבוססות דת למרות שכעת הם נמצאים בשלב המדיני. בעניין החדשות של השבוע באחרון עשרות אתרי חדשות מסביב לעולם כולל CNN ישמחו לבשר לך על העניין הזה. לצערי גם לי אין יותר מידי זמן להתעדכן. ואם את רוצה עזרה בתרגום גם אני אשמח לעזור לך. (האמת את אפילו יכולה לקחת אותי ואת ענבר כהפכים בחברה הישאלית בתקווה שזה יעזור. אריאל1

למעלה