חשוב
הבהרה לגבי תיעוד הופעות

איף

New member
חשוב ../images/Emo70.gif הבהרה לגבי תיעוד הופעות

אנשים יקרים! עקב אי הבנה שהיתה באחת ההופעות לאחרונה החלטתי להבהיר/לחדש כמה דברים שאני לא יודעת אם נאמרו פה בעבר אבל חשוב להגיד אותם. כידוע לכולכם, אנחנו הפורום הרשמי של מאיר בנאי. כלומר, אם תיכנסו לאתר הרשמי של מאיר, כשתלחצו על "פורום", תגיעו לפורום שלנו.
היות ואנחנו הפורום הרשמי, אנחנו מחוייבים לייצג את מאיר בצורה הכי מכובדת וראויה שאפשר...אני מניחה שכולכם תסכימו אותי שהוא ראוי לכך.
אז רציתי להבהיר כמה דברים לגבי תיעוד הופעות. דבר ראשון - חל איסור מוחלט על תיעודי וידאו של ההופעות. זה אומר שלא ניתן להסריט את ההופעות במצלמת וידאו, וגם לא במצלמות שיש לכם בטלפון הסלולרי. דבר שני - מותר לצלם תמונות רגילות בהופעות ולהעלות לפורום. אבל (!!!!) לפני שאתם מעלים תמונות לפורום, התמונות חייבות לעבור דרך ההפקה של מאיר ולקבל אישור. כלומר, הייתם בהופעה, נהניתם, צילמתם (תמונות רגילות ולא וידאו!
) ואתם רוצים לשתף את הפורום....בכיף! אבל לפני זה תשלחו אליי את התמונות כדי שאני אעביר אותם להפקה והם יוכלו לאשר את כל התמונות, או את חלקן. חשוב לציין שמהלך זה לא נעשה כדי להקשות עליכם וזה לא מתוך רוע. זה נובע מכך שאנחנו, בתור הפורום הרשמי האהוב והיקר של מאיר, צריכים לשמור על איכות. אתם חייבים להודות שזה הרבה יותר כיף לראות בפורום תמונות איכותיות מאשר תמונות שלא רואים בהן כלום כי תנאי התאורה לא טובים, או שיש אנשים שמסתירים או כל דבר אחר.
ולסיום - אני רוצה להגיד לכם שהמפיקה של מאיר מעורבת מאד בכל מה שקורה בפורום (ועם חלקכם היא אפילו יצרה קשר באופן אישי
) והיא מאד מרוצה מהדברים שנכתבים פה.גם מאיר עצמו נכנס מידי פעם לפורום ורואה מה אנחנו כותבים. הם מאד מעריכים ונהנים לקרוא כל מה שכתוב פה, והדרך שלהם להודות לנו היא דרך חלוקות הכרטיסים וגם אני בטוחה ששמתם לב לכך שמתחשבים במה שאנחנו כותבים פה והפלייליסט משתנה מידי פעם...אני מאמינה שזה קשור לדעת הקהל. אתם יודעים כמה מאיר קשוב לקהל שלו.
אז תמשיכו לכתוב פה דברים יפים כמו שאתם יודעים, הכל מוערך מאד!

Walk Two Moons

New member
ובכן,

אני חושב שזה מחיר פעוט 'לשלם' תמורת הזכות לקבל את הכרטיסים. אני עוד מקווה שייצא מתישהו DVD שיתעד את אחת ההופעות האלו, אבל בלי קשר, אחלה, מקובל עליי.

איף

New member
כמו שאמרתי

עם תמונות אין בעיה. פשוט צריך לשלוח אותן לאישור קודם. אנחנו מתייחסים לפורום הזה כאל מקור פרסום/יחסי ציבור לחלוטין...ולכן רצוי שיועלו לפה תמונות טובות. אתה לא חושב? ולגבי סרטי וידאו - אני אשאל אותך משהו פשוט: שאתה מגיע לקולנוע - אתה גם מצלם במצלמת וידאו את הסרט? אם יש סיבה מוצדקת לצלם את ההופעה, אז אולי אפשר להסדיר איזשהו אישור בתיאום עם ההפקה. זה גם נועד כדי למנוע מצב כזה שיעלו ליו טיוב או אתרים אחרים בסגנון שלו כל מיני סרטונים מההופעה באיכות גרועה. לדעתי הבקשה לא לצלם סרטוני וידאו היא לגיטימית לחלוטין. מישהו חושב אחרת?

כן אני חושב אחרת

אני לא מבין מה הבעיה שיהיו פה תמונות באיכות גרועה, או למשל שמאיר נראה קצת לא משהו בני האדם הם יצורים אינטיליגנטיים, לפחות חלקם, ואם מישהו יכנס לפה ויראה תמונות קצת באיכות לא משהו, הוא לא יברח והוא גם לא יחשוב שככה נראית ההופעה, חח אני לא מבין מה הבעיה בזה כביכול רוצים שזה יהיה 'מכובד'? יפה וזוהר ונקי? שיהיה סרטונים אני לא מבין למה אסור לפרסם פה, אבל זה חוקים של תפוז נראה לי , אז נניח אבל בכללי לא, לא הייתי מצלם בקולנוע את הסרט עם מצלמה כי לא הייתי מצליח לצלם את זה מספיק איכותי כדי שזה יעניין מישהו .. מי שמצלם את הסרט בקולנוע, משקיע מספיק כדי שתצא לו איכות מושלמת ואז הוא יוכל להפיץ את זה, בתשלום או לא אותו דבר גם פה עדיין לא פגשתי מישהו שהפיץ הופעה שלמה של אמן באיכות טובה אני לא מגיע עם חצובה ומקרופונים בשביל להוציא אחרי זה דיסק של ההופעה ולהרוויח על גבי מאיר כסף בסה"כ מקליטים ביצועים, נדירים, כדי שאח"כ מישהו שפעם שמע שיר של מאיר, יוכל להכנס שניה לYOU TUBE ולרשום 'מאיר בנאי' ואז יבוא לו סרטון של 'שלום לך דודי' באיכות ממש גרועה ואז הוא יגיד 'וואלה זה השיר!!!!' ואז הוא יגיד 'בונא הוא תותח אני אלך להופעה' או כמובן כדי לשמוע דברים נדירים שעדיין לא יצאו בשום מקום ואנשים שבאמת אוהבים את המוזיקה של אותו אמן למשל כמוני עם השירים של אביתר החדשים יגיד 'וואי איך הוא שינה את השיר הזה אני מת ללכת להופעה' אם לא היו כל הסרטונים האלה ב YOU TUBE של הביצועים שלו, ממש לא הייתי חושב ללכת שוב להופעה שלא נדבר על סרטונים באיכות טובה, הדבר היחיד שזה עושה זה להגביר את החיבה לאמן

honey pie1

New member
הממ.. אני די מסכימה בקשר לסרטונים,

בגלל שצפייה בסרטונים מהופעות, באיכות גרועה ככל שיהיו, בד"כ מגבירה את הרצון ללכת להופעה... בעיקר כשההופעות הן טובות ואיכותיות, שזה המצב שאנחנו מדברים עליו..:p אבל כמובן שאכבד את הבקשה, אם ככה הוחלט:)

אכבד

וגם אם נחליט לא לכבד, תהיי בטוחה שיגרמו לנו ^_^ זה פשוט לא מובן לי אבל מה שעושה להם טוב בהפקה שם :)

למעלה