חשוב../images/Emo70.gif טוב, לא כל כך, אבל כנסו../images/Emo70.gif
http://www.shesh.co.il/magazine/katavot.asp?nose=6 או, מישהי שקוראים לה חן (שם נסגד) כותבת על GREEN DAY באתר ערוץ הילדים, כמה שאמריקן אידיוט היה מוצלח. שווה קריאה. אה ו.... זהירות. פקאצות כתבו שם. "בילי ג'ו הוא מהמם וכוסון!!" הבנו אנשים. תקראו. חן
היא ילדע סתומה.../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif
עלאק קרפלאנק וסלאפי לא הצליחו והם לא טובים! ולדלג על ג'.א.ס?! היא לא שפויה... הדיסקים הישנים של גרין דיי יותר טובים מאמריקן אידיוט למרות שגם הוא דיסק טוב מאוד. ניסיתי להגיב לה על זה אבל אחרי שלחצתי על שלח תגובה- הדף לא היה זמין!! אררררררר כלבים!
בהתחלה מארון הייתה להקה חביבה עם This Love ואחר כך She Will Be Loved. כששמעתי את הדיסק אצל חברה שלי אני כמעט נירדמתי. הדיסק משעמם ורוב השירים נישמעים אותו דבר. מה גם שכבר יש להם שני דיסקים לייב. בעעעע תחדשו. וגם זה נורא לשמוע את אדם לייב יש לו קול של צפרדע
דווקא יש להם שירים יפים שלא באלבום וshiver גם שיר יפה... גם יש לאדם (הסולן) כמה אלבומים שהוא התארח בהם.. אין להם שני לייבים...רק אחד..והם יוציאו די וי די עם הופעות חיות והם עכשיו עובדים על אלבום חדש עם חומר חדש והבטיחו לא למחזר ודיס לאב שולט
כלבים? כלבים? כלבים????????????????????????????????????????????????????????? לזה את מדמה את ערוץ הבאקות ("טיפש" ביפנית. משהו שהמצאנו בפורום אינויאשה בתפוז)? כלבים????????????????????????????????? י-=-ו-=-ת-=-ר מ-=-ז-=-ה-=-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם חנטרישים, שלא יודעים מה הם עושים שם. כנ"ל הכתבת. יש לה שם כל כך יפה (
), קיוויתי לטוב... ומה אני רואה?!?!??!?!??!?!?!?!?!\ ילדה שנראה כאילו היא לא יודעת מה זה גרין דיי.
או שהיא בת חמש וכותבת עם שגיאות כתיב. חח בכתבה עצמה היא כתבה שJesus of Suburbia הוא "אחת מרצועות שירים פוליטיים שבמיוחד עושות את האלבום להרבה יותר ממצויין" בלע שיהיה, ואז היא כותבת בצד מתחת לתמונה "המלצה של חן: דלגו על השיר השני". חח טוב. ואני עדיין לא מבינה למה הם עושים כתבות כאלה גרועות על להקות טובות, וזה בכלל לילדים שאוהבים רוני. הם סתם מבזבזים את הזמן שלהם, שילכו להמציא תחרויות לששטוס או משו כזה.. בלע.