חשוב

Yaronimus

New member
חשוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo150.gif

הנה שאלה הגיונית - למה אין למדינות השונות דפים שיאפשרו למצטרפים חדשים לדעת מה כל קבוצה מייצגת ואיפה נרשמים אליה ועוד כאלה דברים. אמרו לי שאין כזה. אז אני מציע לכל הקפטנים של כל קבוצה לשום פה תגובה שם יפרטו את המדינה\עם\קבוצה שלהם, אך להירשם, תיאור הקבוצה והמישור שלה ועוד הרבה פרטים שיעזרו לחדשים להחליט ומנהל הפורום יאגד את כל אלה וישים אותם בפס הכתום למעלה... לדעתי זה יתרום המון

Yaronimus

New member
אה שכחתי

התכוונתי רק ל"דבר-הבא" אבל גם באותה מידה קפטנים מהסאגה או מהסילמריליון מוזמנים להוסיף גם מידע שלהם רק באשכול אחר (נפרד)....

Yaronimus

New member
תוחכה../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo150.gif

אני אוהב את מה שאתם עושים, ומעריך כ"כ את זה, אבל בואו נודה בזה - ההסברה שלכם על הפנים! קודם כל - הפרסום. אין... לא ראיתי בשום מקום (ואני משתתף גם בנענע והייד פארק) אנשים מתים להצטרף לאנשים שראו בכתבה בער´ 2 (לא שניצלתם את הפרסום הזה שאם הייתם רוצים לפרסם בפריים טיים בערוץ 2 הייתם משלמים הון תועפות. זה אבסורד) אבל לא מוצאים אותכם וחבל. פשוט חבל. אני מצאתי אותכם איכשהו ע"י 3 שעות באינטרנט הצלחתי למצוא זכר לקצה הקרחון. הפנו אותי לטופס ההרשה (לא שכתוב למה אתה נרשם בדיוק.) אעכשיו בנוגע להסברה. אין לכם אתר מרכזי (!!) שבו נמצע המידע לכל (!!) הפעילויות, למשל גם מידע על המדינות השונות, איך לרשם לקבוצה מסויימת, מתי המועדים הבאים וכו... לקח לי יומיים ללקט וץ המידע שברשותי מאתרים שונים וגם מהמאמרים פה וגם מהודעות שונות בפורום ועדיין אני לא מרגיש שאני יודע הכל!!!! וזה עצוב, כי אתם מפסידים אנשים. אני מציע, שנבנה אתר מרכזי ובוב קטיגוריות המחולקות לדבר הבא האחווה וכו וכו... ובהם כל המידע שצריך, חדשות, FAQ ועוד. במקביל - נתחיל בפרסום בפורומים ונבקש אם אפשר להודיע בפורומים על הפעילויות ועל האתר, גם נדאג לבאנרים באתרי של חברים, ואתרים שלא דורשים תשלום על הבאנרים. אולי זה נשמע לחלקכם שעמלו וטרחו ממש כפוי טובה, אבל לשחקן הפוטנציאלי לא יהיה כח לחפש כמוני. תודה שלכם ירונימוס

5נדב

New member
אז ככה

זה לא כפוי טובה - אתה צודק לחלוטין. לי יש חלק באירגון הדבר הבא (קבוצת אמור) - אבל אף אני צריך להילחם כדי למצוא מידע. אושר מצידו מסרב לחלוק במידע שיש לו, מסיבות שלו, שאני פשוט לא מצליח להבין. בקשר למידע על הדבר הבא, חלק מהאשמה עליי, וחלק על אושר (Radagast The Brown). שרי ואני בנינו אתר לדבר הבא בכתובת http://flash.to/haba אני לקחתי אחריות על הצד הטכני, אבל נראה כאילו קפצתי גבוה מדי, ולאתר יש בעיות, שמעבר להבנתי לפתור. אושר מצידו הבטיח למצוא שרת חדש, ויציב. מאז עברו חודשיים בדיוק, ועוד לא קרה כלום בנושא זה. בקשר למידע על כל הלארפים, לדעתי אמור להיות כזה באתר האחווה, למרות שאני בעצמי - לא מצאתי.

ובכן...

הסיבות שבגללן אני פועל בצוה בה אני פועל ככך מרוכזות סביב שני גורמים: 1. ´הדבר-הבא´ הוא משחק של שחקנים. זה חלק מהחידוש האדיר שהוא מביא איתו. אני עושה הכל על מנת שלשחקנית לא תהייה תלות בגוף-מארגנים כלשהוא שיכתיב להם אי-אלו דברים, ושהמשחקי יראה כפניה של הקהילה עצמה. חשוב לי שהמשחק יהיה אוטונומי, ומושתת על יוזמות השחקנים. אכפת לך? רוצה פנים טובות יותר? - פעל. וזה מוביל אותי לגורם השני - הזמן. 2. אני אדם אחד, ומכהן בכמה וכמה תפקידים. מעבר לחיי כאדם, וכעובד במקום עבודה מסודר, אני א.לוגיסטיקה ב´האחווה´, מודרטור של הפורום הזה, מארגן ´הדבר-הבא´, מסייע בפרוייקט ´משחקי-תפקידים חיים´ בפסטיבל עכו, מכין תכנית פעילות לעבודה משותפת עם קק"ל בנושא משחקי תפקידים, שומר על קשר עם קהילת השחקנים הרוסית, ומגיש עזרה בארגון משחקים אחרים כמידת האפשר. חשובה לי קהילת השחקנים ההולכת ומתגבשת, חשוב לי מרחב הביטוי והבטחון של כל שחקן בקהלה, וחשובה לי הצלחת הפרוייקטים המורים. אתה מוזמן לתרום מזמנך ומיוזמתך במקום ובנושא שאליו אתה מתחבר ביותר. נשמח לעבוד איתך.

5נדב

New member
תראה

1. אני כבר הגעתי למסקנה שלא השחקנים קובעים, אלא הקפטנים. אין לי אפשרות לפעול בגלל שאני לא יודע את מה שאתה יודע. לך מודיעים כל דבר קטן. אז נכון, לרוב עדיף שנפעל לבד, אבל כשיש כבר יוזמות, והן נוגעות לאנשים מסוימים, אני לא מוצא שום סיבה הגיונית שלא תעזור ע"י העברת המידע לנוגעים לדבר. 2. קשה לך? בקש עזרה. הבעיה שלך היא שאתה מחכה שאנשים יציעו עזרה - מאיזו מטרה משיחית. אז ברור שיהיה לך קשה, אף אחד לא יציע עזרה, אם הוא לא ידע מה הבעיה! הרי אני כבר אמרתי לך אין ספור פעמים, ואני בטוח שכולם כאן עם אותה עמדה בדיוק כמוני, כל מה שאתה צריך לעשות כדי לקבל עזרה, זה לבקש. תגיד מה אתה צריך, זה יעשה. לכן, התירוץ הזה לא מקובל עליי בכלל.

vergan

New member
או.קיי. אז

נדב-באמת השרת היה איטי לאללה!!!! אני יחפש לך שרת טוב יש לי כמה קשרים במשפחה וכו´ שיכולים לעזור כמו כן כל מי שיודע על מה האחווה האלפית הזכרית והנקבית (MEC FES) שיילך לאתר WWW.avidgamers.com/MEC תיכנסו בשם משתמש: guest סיסמה:guest ובעמוד הראשון שתראו יהיה איך הכל התחיל ובשביל מה אני עוד צריך לתקן את עמוד הפתיחה טיפה פשוט אין לי זמן כרגע אם אתם רוצים להירשם (אלפים זכרים בדבר הבא בלבד! לנקבות שביניכן תפנו לאלאנור) תעשו apply ותירשמו תכתבו לי מי אתם קבוצה וכו´ כמו כן יש שישה סוגיםן של שבטי עלפים כנראה שמש ירח דרוו הר\שלג ים יער אז תבחרו אחד שאתם יכולים ורוצים להיות כמו כן אם אתם לא יודעםי מה זה לעזאזל תפנו אליי באי-מייל ואיי כי קיו: 96992375 [email protected]

the off player

New member
בוא ותראה!

שלום! אנחנו האחווה,גרעין לקידום משחקי תפקידים חיים , חלק מהעמותה לקידום משחקי תפקידים בישראל(איגור). להלן כתובות אתר העמותה ואתר הגרעין. אם אתה מעוניין לעזור בפירסום ו/או בכלל- פנה לאיילת [email protected] היא רכזת הפעילים ואחראית האחראים באחווה. נשמח לעוד רעיונות חדשים וידיים עוזרות(בעיקר).

Yaronimus

New member
תגובה

אני מוכן לעזור ולפרסם בפורומים ולבנות טיזרים ובאנרים בפלאש, אבל אני לא אעשה את זה מבלי שיהיה אתר מרכזי כמו שביקשתי, שיפנה את הבן אדם לפעילויות עם הסברים מדוייקים וקולעים. אני לא אומר להם לכו חפשו את זה ואפנה אותם לאלף קישורים כי זה מגוחך.... זה לא הגיוני. אני מבין או מניח שאושר עסוק מידי בשביל לנהל כזה דבר אז אני מבקש מכל בנאדם, שנמצא ברמתו ובדרגתו אחרי אושר (מבחינת הידע) וזה חשוב לו, לרכז וללקט את כל המידע הדרוש ולבקש ממישהו שיבנה אתר. אני מוכן לעזור בעיצוב האתר ובעיצוב הצגת המידע.אבל אני רק הגעתי לפורום הזה לפני שלושה ימים, ואני לא מרגיש שאני צריך לנהל את העולם כרגע. כי יש לזה פוטנציאל גדול מאוד וחבל לאבד את זה....

the off player

New member
אני אסביר:

האחווה הינה הגוף הרשמי,חוקי ויחידי(עד כמה שאני יודע) לקידום משחקי תפקידים חיים בארץ הקודש. הדבר הבא הוא משחק.אושר מנהל ומריץ את הדבר הבא. אושר הוא גם בעל תפקיד באחווה-א.לוגיסטיקה,כמו גם האחראי על פרוייקט קק"ל. לאחווה כבר יש אחראי יחסי-ציבור-ירון,אשר יכול להעזר בידע וידיים נוספות במלאכתו הקשה. הקישור שנתתי לך בהודעתי הקודמת הוא לאתר נרשמי היחיד של האחווה. אם ברצונך לעזור(לא לנהל) אתה יותר ממוזמן לפנות לאיילת או לירון.

למעלה