חשוב

איה@

New member
חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא יכולה למסור לכם פרטים כרגע - מלבד שהנהלת תפוז
משכללת ומשפרת את עמוד הפורום. בקרוב תראו את השיפורים. ולכן - יש לי בקשה אליכם - בכרטיס האישי של כל אחד, יש אפשרות לתמונה אנא - הכניסו למקום זה את תמונת האתר שלכם. הגודל הוא: 100X120 פיקסל ורק בפורמט JPG חשוב מאד! למשתתפים מישראבלוג - שאין תמונה - נסו לעצב לוגו עם השם של הבלוג/יומן שלכם. זוהי כמובן המלצה בלבד - אבל היא לטובתכם (ופרסומכם) ושוב אני מתנצלת שאני מסתורית - אך אלו הדרישות. בנוסף - לגבי שירשור העידכונים, נכון שרובנו מעדכנים כל יום (או כמעט) ואני מסכימה שזה מתיש ומייגע להוסיף זאת לשירשור מדי יום. לא זו הכוונה אלא - אם יש עידכון מיוחד, או פעם בכמה זמן - לעשות תזכורת "הנה אני כאן". אני באופן אישי מודה - שכאשר אני רואה הודעה על עידכון (עם קישור ישיר) אני מיד נכנסת לקרוא, לא בטוח שהייתי נכנסת לולא העידכון בשירשור (לחץ הזמנים, העומס וכו´...) כמוני אני בטוחה שרבים אחרים. מלבד זאת - לפורום הזה נכנסים גם "חוצנים" קוראים מזדמנים שלא מכירים אותכם, זו עוד הזדמנות לחשיפה. וחוץ מזה - יש כאן כמה משתתפים - שהיום כבר מוכרים ונכנסו בוודאי לרשימת המועדפים של כולנו, אבל אם מלכתחילה הם/הן לא היו מספרים לנו על כל עידכון שלהם - לא היינו מכירים אותם/ן. (ווואו יצא לי הסבר ארוך........
מקווה שהכוונה הובנה) עוד דבר הוא - הפרקים הנבחרים שוב במסגרת "השיכלולים" - הקישורים האלו יקבלו משנה תוקף - אנא שתפו פעולה. ותתחילו לשרשר את הפרקים הנבחרים שלכם - לטובת כולנו. סוף שבוע נעים וקריר לכולכם
איה.

איה, אני מקווה שעשיתי נכון

עשיתי איזה משהו אבל אני לא בטוח שלזה התכוונת..בכל אופן קפצי לראות מתישהו ותגידי אם זה מה שהתכוונת בתמונה, משהו גראפי שמאפיין את הבלוג..... ? בכל אופן, מחכה לתגובה שלך..(אגב- זה עידו שיניתי מother5) עידו.

איה@

New member
עידו - תעלה תמונה בפורמט JPG

ולא GIF - אחרת זה לא נקלט במערכת של "השיכלולים" אחלה תמונה
יופי של רעיון.
איה.

זה מה שביקשו?

אני חושבת שזה מה שביקשת. זה יוצא קטן מאוד והם מקטינים את התמונה לגודל 83X100 פיקסלים. מה ההגיון שלהם ? יש לך מושג ?

איה@

New member
אליאנה - לא.

מה שעשית לא טוב. הכוונה היא שתקחי חלק מאפיין מהאתר שלך - ולא את כולו תסתכלי בכרטיס שלי לדוגמא. וגם לא נתת לתמונה את הגודל הנכון. הגודל שצ"ל הוא 100X120 ברזולוציה 72 ובפורמט JPG. אם את מתקשה אני מוכנה להכין לך תמונה כזו. שבת שלום
איה.

איה@

New member
לאלו מכם שכן הכניסו תמונה

אנא עדכנו אותי. כדי שאוכל להכניס אותכם. תודה.
איה.

CZ2

New member
הקפצה

למה לעזאזל זה לא קפץ למעלה? אח, תפוז...

למעלה