חשוב

חשוב

תלמידי י"א – י"ב צעדת התלמידים הגדולה ביותר בישראל! יום חמישי הקרוב, בשעה 10:00 בבוקר, מחוץ לבנייני עזריאלי תצא צעדת התלמידים הגדולה ביותר בישראל שהייתה אי פעם לכיוון רחוב רוטשילד- מקום הכרזת המדינה! הגיע הזמן לשבור את האדישות! הגיע הזמן להראות שלנוער יש קול! והוא עומד להשתמש בו...ובגדול!

galush29

New member
נצלש

יש גם במוצש הקרוב הפגנה של הסתדרות המורים בעצרת רבין ויש אמנים שמופיעים וביניהם:היהודים,עיברי לידר,כנסיית השכל,מוקי,מוניקה סקס[לא בטוחה לגבייהם] ועוד.. ויש הסעות חינם מארגון המורים..לפחות מהעיר שליD:

האמת שלחלקנו זה שנה חשובה

מאוד (אני) וגם אני די רוצה לחזור ללמוד שלא תבינו אני מאוד מאוד נהנה בשביתה אבל אני לא אוכל להשלים את החומר לבד.. אבל לשבות רעב נו באמתתתתתתתתת זה ילדים שאני מרביץ להם עזבי את זה שהיא סתם מחרטטת ולא באמת שובתת רעב אבל מספיק להגיד אנשים כאלה צריך להרוג.

תקשיבי

אני לא איזה ערס או פוזאיסט או מאלה שמציקים לכל הטמבלים אבל פשוט אני לא יכול אם אנשים צבועים או לקקנים! זה הדבר שהכייייייייייייייייייייי מגעיל אותי! יש לי ילדה כזאת בבצפר והיא פשוט שונאת כי אני לא מפסיק להציק לה ולבקר אותה.

מעיין51

New member
סבבה..

אתה לא באמת יכול לדעת אם היא צבועה או לקקנית רק בגלל שהיא שובתת רעב...

הכל ביחד עם טיבול טיפשה..

המתכון המושלם!!! הייתי בעצרת ואני מודה השנה הזאת חשובה אבלללל הלכתי רק בשביל המוזיקה, החברים, הבילוי וגם להכיר קצת אנשים ולצאת מהחור שאני גר בו.

Simple Sam

New member
ממש לא.

אני ביב',בפסח אני אמורה לסיים ללמוד. בקצב הזה אני יכולה לשכוח מכל החופשיים האפשריים,ומלסיים בפסח. בתחילת אוגוסט אני כבר אמורה להתחיל ש.ש.,ולפני יש מיונים-כמעט בכל חופש ובמלא סופ"ש. לפני תכננתי על טיול לאפריקה-והבגרויות נדחו אז מאיפה אני אקריץ עכשיו זמן לעשות את זה לפני ש.ש. הולך להיות לי[ולאחרים]לחץ מטורף. השביתה הזאת לא מועילה בכלום[וטוחנת לנו את הכסף..] ואנחנו סתם מתבטלים כמו הומאים וכל היום שרוצים ברחובות. אז לא הייתי קוראת לזה חולי נפש-הייתי קוראת לזה אנשים שבאמת אכפת להם מהחופשים שלהם ומהלימודים שלהם. [כמו שאני מכירה את עצמי אני בטח אוותר על איזה בגרות בשביל לטוס-וזה נאחס לאללה]

Hosh17

New member
מסכימה איתך

אצלנו לדוגמא זה הסתדרות אז לא שובתים אבל בכל זאת שוקלים עכשיו במשרד החינוך לבטל בגרויות חורף ובחורף אני עושה את מודיול C באנגלית ובקיץ את D וE מה שאומר שאולי אני אצטרך לעשות פאקינג 3 מבחנים באנגלית שמפוצצים לי את המוח מכאבים מהר מאוד ויכול להיות שלא ילך לי טוב בגלל חוסר ריכוז ויותר מזה,רציתי לעשות את מודיול C בחורף כדי לראות איפה אני עומדת, אם להמשיך ל4 או להשאר ב3 יכול להיות מצב שבסוף אני אהיה באמצע - לא עם 3 ולא עם 4. במצב כזה אני לא מתגייסת לצבא עד שלא תהיה לי בגרות מלאה עם 4 יח' אנגלית (אני מתגייסת ממש בתחילת החופש) מבאסים =/

hagzi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מאוד מסכימה../images/Emo29.gif

יש לי עוד חודשיים, חודש וחצי ככה 3 בגרויות, שמתוכם אני לומדת כרגע רק לאחת (מורה בהסתדרות)... בקיץ יש לי עוד 4 בגרויות לעשות שזה כולל את היסטוריה (המווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון חומר), ומתוכם אני לומדת כרגע רק לאחת... חוץ מזה שזה דופק גם את הפעילות שלי בצופים- מצמצם את טיול חנוכה שמיניות האחרון שלי, זה ידפוק לי את טיולי פסח, וכנראה שגם את המחנה קיץ... אבל אני מצדיקה את המורים (ולא את רן ארז המעצבן), וחבל מאוד שיולי תמיר ושר האוצר לא מדברים איתם ברצינות. הם יודעים הרי שרן ארז הוא טיפוס נוראי שאי אפשר לדבר איתו אז הם צריכים לפחות לדעתי לקמבן אותו איכשהו שייטיב גם למורים וגם לתלמידים!

למעלה