חשוב!

חשוב!

היי אני ממש הייתי שמחה לדעת מה אני (בת 15) יכולה לעשות ולתרום למען גלעד.?! מאוד חשוב לי לעשות משהו.. ואשמח לדעת איפה אפשר למצוא את כל העידכונים של ההפגנות וכו'.? תודה=]

sapir146

New member
מידע על פעילויות

לענבר שלום. את יכולה להיכנס על האתר של המטה,:בקטגוריית "לוח פעילות".את גם יכולה להירשם ברשימת התפוצה שלהם.(ההרשמה לרשימת התפוצה נמצאת בדף הבית למטה,צד שמאל) הם יעדכנו אותך על פעליות שלהם במייל. זה הכתובת לאתר של המטה:http://www.habanim.org/activity.html

שימי לב במיוחד לפעילות תלמידים ובני-נוער !

באתר www.habanim.org לאחר העלאת הדף של 'לוח-פעילות' ע"י 'הקלקה' על צמד-המילים הזה בסרגל-הכלים, שימי לב לשתיים-שלוש פעילויות המיוחדות לבני-נוער ולתלמידי בתיה"ס, כמו לבישת חולצות 'גלעד עדיין חי' בכל יום שישי בביה"ס, משמרת קבועה בעיר רחובות (ניתנת לבצוע ע"י תלמידים וחברי תהועות-הנואר בעוד מקומות), וכו'. וכמובן - הפעילויות הפתוחות לכולם של 'מטה ה אמהות', של משמרות-הערנות בכל שבועיים בירושלים והמשמרת הקבועה שם שניתן להצטרף אליה ע"י כתיבה ל- [email protected] ועוד. כל זה כדי שהנושא לא ירד מסדר-היום, והשם גלעד שליט לא "יצורף" לשמות רון ארד, גיא חבר ושמות כל שאר אלה הנעדרים כבר שנים רבות. לקדם את חזרתו של גלעד הביתה ניתן רק בהחלטה של ראש-הממשלה, אולי בשיתוף שר-הבטחון. ובינתיים לא "בוער" להם כלום. נתניהו אפילו יצא לבלות באופן מופגן ומצולם באתרי ארכאולוגיה בגליל העליון. חג-החירות למי שיכול להחזיר את גלעד. לא לגלעד ולבני-משפחתו ! צריך להציק לראש-הממשלה ולא להרפות ממנו, ולשם כך יש באתר הנ"ל גם הכתובת של לשכת-ראש-הממשלה. צריך לכתוב ולכתוב ולכתוב, ולא להבהל או להרתע מן התשובות השבלוניות והאטומות של אחד מזוטרי הפקידים או הפקידות בלשכה, המשגרים כלארח-יד ובאופן מינהלתי-שגרתי את טופסי-התשובה המוכנים אצלם מראש.

אופס. טעויות-הקלדה

צריך להיות - 1. משמרת קבועה בעיר רחובות (ניתנת לבצוע ע"י תלמידים וחברי תנועות-הנועאר בעוד מקומות 2. כלאחר-יד ולא ככתוב בטעות

למעלה