חשוב

חשוב

טוב, תקשיבו, יש לי כמה דברים להגיד.. א) מצטערת שירה שהתעצנתי עלייך אבל כאלה דברים מרגיזים אותי... אני הרי בנאדם!(מה? דפנה בנאדם? היא לא מנהלת? ב) לחכם שכתב את ההודעה הזאת (לחצו כאן). אתה פשוט שכחת כנראה איך זה להיות בן 13(דרך אגב כמעט 14 אבל לא עקרוני). אני לא מפגרת. אני לא דפוקה. וכתבתי את זה בגלל שאני משוגעת, משועממת ומחורפנת. אם באמת לקחת את זה ברצינות, מעניין מה זה אומר עלייך! חוצמזה, עשיתי את הפורום הזה מתוך הערצה טהורה ללהקה גרין דיי.. וזה מוביל אותי ל.. ג) זה לגמריי התפוצץ לי בפנים. כל מה שרציתי זה היה מקום בו כל המעריצים האמיתיים של גרין דיי יבואו אליו ולא כאלה שבעצם שונאים אותם אבל באו לכאן כי הם צריכים מטרת שעשוע בחיים. מה כבר ביקשתי? אנשים שבאמת אוהבת את גרין דיי? זה היה כל כך קשה לבקש? כנראה שכן. עכשיו זה רק נהפך למקום שרבים בו ומדברים על דברים לא קשורים ולא רק זה, גם אומרים כמה גרין דיי הם פאנק כמו בלינק וסאם, שכמה שאיזשהיא-להקה-אחרת יותר טובה מגרין דיי? די נמאס לי!!! ברגע הזה כל מי שלא באמת במאת אוהב את גרין ויכול להגיד לי שזה הלהקה לפחות שלישית בסדר העדיפויות שלו, שיעזוב, מצידי אני יכולה להשאר פה לבד, עדיף את זה מאשר ליצור איזה פורום דפוק! אז לכו, וזהו! נמאס.

HandsomeDevil

New member
זאת השלישית אצלי...

בסדר של הפאנק, שהסדר של הפאנק בא אוליי במקום חמישי, אחרי הניו מטאל, אלטרנטיב, רוק אלטרנטיבי, בריט-רוק ואלטרנטיב מטאל..... ואז יש פאנק, אבל פאנק מטאל
, ורק אז בא הפאנק.....

אז אולי אתה לא שייך לכאן?

אצלי גרין דיי מקום ראשון לפני כל הסגנונות וכל הלהקות ואפילו לפני אלייז´ה......... אז מה אתה אומר שחר?

xero1

New member
לא, פשוט...

אתה, ו... פאנק, כאילו.. אתה מדבר כאילו..

אוקיי...

גם לי יש כמה דברים להגיד: א) מה זה כאלה דברים?! שאומרים על מישהו שאת מעריצה שהוא גיי?! סורי... אני לא ניסיתי להעליב תפסת עליי את הקריז של החיים שלך והחלטת שאת רוצה להעיף אותי מהפורום, לא הבנתי אפילו למה ב) לא הבנתי מה הקשר! את כתבת שאני דפוקה מה הקשר לזה שאת מחורפנת משוגעת משועממת או וואטאבר? לא הבנתי ג) תשמעי, אני אישית לא שונאת את גרין דיי, אני לא מעריצה אותם, ולא מעריצה אף אחד, אני אוהבת את גרין דיי אבל יש להקות שאני יותר אוהבת.. אבל אם את רוצה שמי שגרין דיי היא לא להקה מספר 1 אצלו - יעוף, אני עפתי ביי

ממממממ

דפנה צודקת חלקית, מה לעשות אם יש פה כאלה שלא אוהבים את גרין דיי אז מה יש להם לחפש פה?, הם לא צריכים להיות המעריצים הכי גדולים של גרין דיי, מספיק שיואבו(אף פעם לא ידעתי איך כותבים תמילה הזאת) אותם קצת וירצו להיות פה, למשל שחר, או קי אז הם לא ממש הלהקה האהובה עליך, לא נורא אתה יודע עליהם דברים מכיר אותם אוהב תמוזיקה שלהם, זהו זה מספיק תישאר בכיף, אבל אם יש פה מישהו שממש לא אוהב אותם ולא מכיר אותם אז הוא פשוט לא יכול להיות פה, אחרי הכל זה פורום גרין דיי, ועוד משהו חשוב, בלינקסאם קיבינמאט די עם השטויות!, פו פייטרס פאנק?!!!???!, מה????, ואם הם כן(הם לא), אז לך לדבר על זה בפורום פאנק(הם פאנק לדעתך לא?) לא פה!, וגם הסיפור עם החרא לא היה צריך להיות פה, לא משנה העיקר שהפורום ישאר חיי כי מגיע לגרין די פורום ופורום טוב...

אל תקחי את זה קשה דפנה בובה...

אממ...אני די חדשה בפורום והכל אבל עדיין שמתי לב שאת צודקת.. יש פה אנשים שממש מוציאים לך ת´חשק לחשוב על מוזיקה בכלל... אבל את לא צריכה לקחת את זה קשה! אני חושבת שיש לך פורום ממש נחמד...הרבה אנשים פה אוהבים את גרין דיי לא?...אז אל תתני לאחרות האלה נטולי חוש המוזיקה האלה להפריע לך...:) ו...גם אני חושבת שקצת הגזמת עם הקטע של השלוש להקות שאתה הכי אוהב...כאילו אין לי מושג באיזה מקום עדיפות גרין דיי אצלי אבל אני לא בטוחה שזה בשלוש הראשונות...אני פשוט אוהבת את גרין דיי בלי קשר ללהקות אחרות שאני אוהבת...נראה לי שזה מה שאת צריכה לבקש מאלה שמשתתפים בפורום שלך...:) בכל מקרה בהצלחה לך אני מקווה שגם לי יהיה אחלה פורום כמו שלך! :)

greendude

New member
מה הכוונה במקפיצה?

נ.ב. אני דווקא מוצא שאלכוהול זה די מגניב (בעיקר אם זה כחול זרחני)

לא לא לא

בירה זה טעים אבל זה רע להשתכר! זה רע לשתות בכמויות! זה רע להתמכר לאלכוהול! זה רע לא לשתות נכון זהו. אה, מקפיצה את השירשור טקילה זה לא טעים..
אבל מרטיני כן!

למעלה