חשוב

שלום1222

New member
חשוב

שאלה חשובה: האם מפקד ישיר רשאי למנוע ממני מבדקים או שיש חוק כזה, במידה ויש לי את הנתונים המתאימים וגבוהים לקצונה (מבחינת קבא, מתאם 2 וכד'), ובטענה שלו שלא הפגנתי מספיק מנהיגות כדי להיות קצינה?? ואם כן ,מה בכול זאת אפשר לעשות בנידון?דחוףף

שלום1222

New member
קצונה- חשוב

שאלה חשובה: האם מפקד ישיר רשאי למנוע ממני מבדקים או שיש חוק כזה, במידה ויש לי את הנתונים המתאימים וגבוהים לקצונה (מבחינת קבא, מתאם 2 וכד'), ובטענה שלו שלא הפגנתי מספיק מנהיגות כדי להיות קצינה?? ואם כן ,מה בכול זאת אפשר לעשות בנידון?דחוףף

g a l4

New member
שלחו לך זימון לכנס קצונה?

לרוב, אנשים עם הנתונים המתאימים מקבלים זימון לכנס קצונה שאליו הם מחוייבים ללכת (בלי קשר לרצונם או לרצון המפקדים שלהם..) אם לא שלחו לך ואת רוצה לצאת, תפני אליהם ותגישי בקשה לצאת לקצונה. למיטב ידיעתי המפקד שלך לא יכול להחליט בשמם אם את מתאימה או לא, הוא יכול להגיד לך מהי דעתו אבל לא למנוע ממך לצאת.. אם הוא לא מוכן אפילו לשלוח אותך לכנס והטענה שלו היא ש"את לא מתאימה" אולי את פשוט צריכה לפנות לגורם קצת יותר גבוה.. בהצלחה :)

hillator

New member
שירשרתי לתגובה שלי

מפקד ישיר אומנם לא יכול למנוע אבל כן הוא צריך למלא חוות דעת לקצונה והוא יכול לכתוב שם "לדעתי איקס לא מתאים בלה בלה בלה"

hillator

New member
נדמה לי 10 חודשים וכן

בתנאי שלמתנדב יש: א. נתונים מתאימים(קב"א ודפ"ר) ב. אין לו סעיפים נפשיים

g a l4

New member
לי שלחו אותו לפני שהייתי עשרה חודשים בצבא..

אבל יכול להיות שלא כולם מקבלים את הזימון באותו הזמן.. אבל כן, גם מתנדבים מקבלים זימון לכנס הזה וכמו שאמרתי קודם, תמיד אפשרי לפנות אליהם ולבקש לצאת לקצונה :)

g a l4

New member
לי שלחו אחרי חמישה חודשים בערך אבל אוקי

hillator

New member
תשובה

המפקד הישיר שלך צריך להמליץ אליך לקצונה וגם במבדקים יש חלק שאליו למלא, אם הוא חושב שאתה לא מתאים הוא גם יכתוב את זה בחוות דעת למבדקים זה לא קשור לנושא ההתנדבות לצבא. מה שכן אתה רשאי לבקש לדבר אם המפקד שעליו ולנמק לו למה לדעתך אתה מתאים. בברכה

למעלה