חשוב...!

Veiltail

New member
חשוב...!

יש לי 4 חלזונות פיציים.גודל של כ-1 וחצי מילימטר. היום אני רואה מן עיסה שקופה דבוקה על חלון הקופסא,הקופסא מכילה 2-3 ליטר מים,(יש מקום ללא מים שלא כללתי בחישוב,כדי שלא יצאו החוצה יותר מידי)אין בה שום דבר,אני שואלת כי לשירלי,היה את זה,רק עם נקודות חומות בפנים והיום היא מתקשרת לבשר לי שנולדו לה מזה חלזונות!האם גם לי יהיו?

Veiltail

New member
הלו!!!

מישהו? אני נראה לי אפתח פורום חלזונות טחחח!

Veiltail

New member
למה לא עונים לי?

החלזונות שלי כל הזמן מוציאים ת'ריר השקוף הזה ומדביקי אותו על האקווריום...!

חלזונות

כדי לתת לך תשובה צריך לדעת איזה סוג חילזון יש לך ברוב המיקרים כאשר הם מדביקים ריר זה סימן שהם מכנים קן לביצים מטילים את הביצים בתוך הריר

Veiltail

New member
יש לי חלזונות שחורים קטנים,

ממש קטנים,אני לא יודעת אם אלו חלזונות תפוח,או השחורים אבל כרגע הם שחורים...והם עשו מלא רירים כאלה דבוקים,סימן שהם הולכים להתרבות?הם ממש קטנים,3 מ"מ...

Veiltail

New member
יתרבו בעתיד או

התרבו (הריר הוא כבר סימן שהם הולכים להתרבות?)יש די הרבה רירים,ולאט לאט אני שמה לב שמתחיל ליהיות בהם נקודות צהבהבות כאלה,אבל לשירלי היה כזה עם נקודות שחורות לא צהובות!! אני גם רוצה חלזונות קטנים! אני צריכה להרבה חלזונות!יותר נכון אני רוצה..אם אני אגדל אותם,אני אוכל למכור לחנויות ולקבל כסף/זיכוי...נכון?או שלא?

עוזאבי

New member
אם את עושה את זה כדי לקבל כסף

אז זה לא יצליח לך כי רוב הסיכויים שהם לא יקבלו,אני לא מבין בחלזונות, אבל נראה לי שהם יתרבו בעתיד אז את רק צריכה לחכות.....בהצלחה

Veiltail

New member
אני לא עושה את זה כדי לקבל כסף...

אחרת לא היה אכפת לי מהחלזונות...לא בטוח שהם יתנו לי כסף,אני רוצה שהם יתרבו,כדי שבעית החלזונות תיפטר לי,כי שירלי למשל,אמרה לי (החלזונות שלה התרבו-יותר נכון החילזון שלה הרבה ת'צמו)ויש לה 64 חלזונות+ביצים,היא אמרה שהיא תיתן לי 60...סבבה,אח"כ היא אמרה 20...סבבה פתאום היא אומרת לי 4..לא צריך טובות...כי את השאר היא רוצה למכור...מגעיל מצידה להגיד לי שהיא תיתן ובסוף היא לא נותנת לי(שאני בניגוד אליה צריכה חלזונות...)לטובת כסף שהיא לא תקבל גם ככה....לכן אני מעדיפה שיהיו לי חלזונות משלי...אני רוצה הרבה כי אני י ודעת שחלק מהם לא ישרדו,והשאר שיגדלו,ואז אני אקח לי חלק,כמה שארצה,/אצטרך,וחלק אמכור...או אתן..אם יתנו לי כסף/זיכוי סבבה...יש לי חילזון נוסף(לא יודעת סוג!כמו השחורים,אבל שטוח,עם עיגול לבן בצד הכונכיה(ככה הסוג הזה)עם פסים כתום ושחור)הוא אתמול כזה כאילו רצה לצאת,אבל הוא לא יצא בסוף אז הזזתי אותו לראות מה יש לו,אם הוא חי,וראיתי נוזל שקוף עד תחתית הקופסא(איפה שהוא היה)ובתוכות עיגולים קטנים לבנים!~זה ביצים<?

עוזאבי

New member
אני חושב שהם יתרבו לך

חוץ מיזה,אני ישכנע את שירלי לתת לך כמה...., אם את הולכת לנחלים אז תיראי שם מלא חלזונות שחורים , תקחי שקית שימי שם איזה עשר חלזונות והם יתרבו לך תוך כמה ימים ויהיו לך אלפים

Veiltail

New member
אני לא חושבת שההורים שלי יסכימו לי

לקחת מנחלים...אבא שלי אומר שאסור להפריע להם,כי זה הטבע,אצלי לא יהיה להם יותר טוב...ואמא שלי לא מרשה לי מלא חלזונות...יש לי 7 חלזונות קטנים,אחד ענק(קוטר-2ץ5 ס"מ בערך)הקטנים לדעתי הטילו ביצים...אני מקווה שכן...הם בקופסא,ואני כל יום רואה עוד ריר,תוך כמה ימים(שבוע בערך)אני רואה בתוך הריר הזה נקודות צהובות..אני לא יודעת מה השלב הבא(מתכהות או משהו)אבל אני אמסור פרטים בהמשך. לגבי חלזונות שחורים(או איך שאני קוראת להם-חלזונות תפוח רקוב...טחחח..)מה הם אוכלים?החילזון שלי זחל וזחל...ולא אכל כלום!בכוונה שמתי לדגים עלים,לאוכל כדי שיטנפו ויהיה לחילזון מה לאכול,אבל אני לא בטוחה שזה זה. אמרו לי,שהחלזונות הקודמים שלי מתו,כי לא היה להם מה לאכול,האקוורים שלי היה נקי מידי..לא היה לכלוך,כי הקפדתי שהדגים יגמרו ת'אוכל,ולנקות..אז החלזונות מתו...עכשיו אני משתדלת שתיהיה קצת טינופת,והמנורה דולקת כל הזמן(חוץ מהלילה)כדי שתיהיה ירוקת. אז מה חלזונות שחורים אוכלים?

עוזאבי

New member
אני חושב שהם אוכלים אוכל...........

רקוב או לילכוך שנוצר................, לא צריך לדאוג להם לאוכל.

Veiltail

New member
איזה לכלוך?

שמן הדגים שנדבק?אבנית?שאריות מהריצפה? מה? אמרו לי שהוא אוכל גם דגים....לא נראה לי שהוא יאכל את הדגים שלי...כרגע הם אלה שתוקפים אותו....הוא כל הזמן זוחל סביב הפילטר,אפשר להבין מה הבעיה שלו?למה החילזון הזה כל הזמן סביב הפילטר???ככה אי אפשר,כי אי אפשר להדליק ת'פילטר עד שהוא לא מתרחק מהאזור שלו!הפילטר רוטט,משפריץ בועות בעצמה החילזון לא יכול ככה לזחול...מה לעשות???(ותענו לי בקשה על השאלות הקודמות)

למעלה