חשוב!!!

zabcde

New member
חשוב!!!

שלום לכם.. הפנו אותי לפה מקווה שתוכלו לעזור למרות ההתראה הקצרה ביום שלישי יש לימתכונת בהיסטוריה אחרי שכל השנה לא עשיתי מבחנים מפני שלא הצחתי לזכור את כל החומר. אני בכיתה יב ועד עכשיו הייתי לומדת על ידי זיכרון בעל פה של החומר והשנה בגלל כמות החומר השיטה שלי נכשלה עכשיו זה לא שאני לא יודעת את החומר ורק מדקלמת.. אני מבינה אבל לא מצליחה לכתוב אותו. לא הלכתי לאיבחון אבל הייתה לי שיחה עם היועצת שניסתה לעזור ולא הכי הצליח אני ממש חייבת להצליח בהיסטוריה מסיבות אישיות בבקשה תנסו למצוא לי פיתרון תודה

מעניין למה רק הלומדים להיסטוריה

שואלים מה לעשות יומיים לפני הבחינה כשהם לא התחילו ללמוד ויודעים שיש להם בעיות. אני לא מנסה להטיף. אני רק תמהה למה לא רואים פה אף פעם שאלה כזו על מקצועות אחרים וכל כך הרבה שאלות כאלה על לימוד היסטוריה.

דליה.ד

New member
כנראה שהגורם הוא הרבה חומר

בעיקר "יבש" שצריך לזכור ולשנן. לי לא היתה בעיה (5 יחידות היסטוריה...
) בתחום בזמנו אני רק זוכרת שסיכמתי את החומר וסיכמתי שוב, ואז סיכמתי את הסיכומים של הסיכומים וכך הלאה עד שהגעתי למשפט שמתאר מושג והייתי מסוגלת "לשפוך" 18 עמודים על מושג מסויים....מן כישרון מאוד מוזר, אבל בהחלט "חרשתי" עד שיצא עשן. בהחלט מדאיג שהחבר'ה "מתעוררים" יומיים לפני הבחינה. אולי הם נוהגים לפי הפתגם "אל תדחה למחר את מה שאתה יכול לדחות למחרתיים"...

גם אני עשיתי 5 יח''ל היסטוריה.

באקסטרני אצל מורים פרטיים זה לא מפריע ללימודים הריאלים. בכל מקרה, הלילה חלמתי על השר חיים פרחי מממשלתו של ג'זר מעכו. מה שאומר שאני עדיין שופך את החומר.

zabcde

New member
שוב אני - חשוב!

אני רוצה ליידע אתכם שממש לא התחלתי יומים לפני אני התחלתי הרבה הרבה לפני בערך שבועיים אבל לא עשיתי מבחן אחד השנה על החומר הזה כי אני פשוט לא מצליחה לכתוב את מה שאני יודעת וזה נורא חדש לי.. והיום הייתה לי מתכונת ולא עשיתי אותה ואלי אני לא יעשה גם את הבגרות.. אז אני דווקא כן השקעתי מאוד וזה מה שעצוב שלמרות שנורא השקעתי לא יצא כלום.. ואף אחד לא יודע איך לפתור לי את הבעיה.. וזה רק עם היסטוריה ורק השנה שנה שעברה היה לי 80 ולפני שנתיים 90 אז...תודה

למעלה