חשוב

חשוב

אני יודעת שזה כנראה לא המקום אבל דוד שלי ואשתו כול הזמן רבים הם מעוניינים לעבור לגור במערב ראשון והם רבים האשה רוצה דירה באחד המגדלים היוקרתיים והוא רוצה וילה מבחינה כספים אין בעיה כי שניהם מרווחים משכורת מעולה (כול אחד 10000 שקל לחודש) ואין להם ילדים אז לכול הראשלצים ובאופן כללי מה עדיף וילה או דירה ובבקשה תנמקו למה כבר התייאשו מהריבים שלהם בכול מקרה תודה

SupeRonit

New member
וילה ...שהם ישבו בשעות בין ערביים

בחצר האחורית כשהרוח מלטפת את פניהן והם מכורבלים איש בזרועות רעהו-הם ידעו שהם עשו את הבחירה הנכונה

SupeRonit

New member
נורא פיוטי נכון ....זה לקוח מהחיים

רק שאצלי זה אני מתכרבלת יחד עם ... . . . . . . . . . . . . . . הכלב

Guy Schlesnar

New member
זה תלוי בצרכים

יש אנשים שיעדיפו דירה,כי הם לא רוצים מקום גדול מדי,או שהם אוהבים את החיים עם שכנים באותו בניין. וילה כבר לא תמיד נחשבת ליותר יוקרתית מדירה תמיד,כי יש דירות מאוד,מ-א-ו-ד מפוארות וגדולות. כמובן שיש כאלה שיעדיפו את הוילה,יותר מרחב,יותר פרטיות,יותר הרגשת בעלות,גינה,אפשרות לגדל כלב בלי לדאוג לשערות על הספה. זה הכל תלוי בהעדפה האישית שלהם. אני גר בוילה ואני חושב שאין דירה שתוכל להרגשה הזאת. כמו שאני רואה את זה,אם האפשרות היא בין דירה לוילה,דירה היא לתקופת הרווקות,ווילה היא לתקופת המשפחה. אמרת שאין ילדים. אין בינתיים,או שהם לא רוצים בכלל? כי אם הם מתכננים להביא ילדים בעתיד,אני חושב שוילה היא במאה אחוז מה שהם צריכים.

SupeRonit

New member
אתה מה זה צודק-וגם רוצה להוסיף

שבית פרטי זה יותר ג'וקים ומעופפים למינהם
ועוד כל מיני "נשמות טובות" שבודקים אם אתם בבית
וחייבת להבהיר:שהכלב גם בחצר וגם על הספות-צריך לנוח אחרי ההתרוצצות בדשא

SupeRonit

New member
שייקחו גנן-הם יכולים להרשות לעצמם

(לפי מה שהבנתי) .. הכי טוב (אם הם לא מתכננים ילדים)-פנטהוז: לא ענקי מדיי-שבהעדר ילדים זה מדכא אך גדול מספיק בשביל שניים המרפסת מכובדת אף היא-גם לשם הרוח מגיעה
ואין חשש (כמעט) של מעופפים למינהם

חןשסק

New member
שילכו ויבררו בעצמם.

שיראו בתים פוטנציאלים ויבדקו מה מתאים להם. מוילות עד פנטהאוזים. בהצלחה

cobainos

New member
אני אישית מעדיף וילה

למה?כי אין שכנים מעצבנים (לפחות לא מעבר לקיר) ויש יותר מרווח ואפשר לשבת בגינה בכיף,למרות שאם הם עצלנים ולא יגעו בה אז זה מוריד,אבל עדיין עדיף וילה-יותר פרטיות ופחות צורך בהתחשבות ואין את הקטע של תשלומים לועד בית(למרות שלהחזיק וילה זה גם ככה יקר),סכסוכי שכנים,לחכות למעלית ועוד כל מיני שטויות שיש בבניין

SupeRonit

New member
יש לך טעות !!

דווקא פה יש שכנים מעבר לקיר באופן מילולי-הבתים צמודים אחד לשני=קירות משותפים
וקרוב אלינו יש שכנים של-א דיברו אחד עם השני 9 שנים-ורק לאחרונה הילדים (לא ההורים !!) החלו לשחק ביחד ...

חןשסק

New member
כי זה קוטג', לא וילה

יש הבדל... הבתים החדשים שבנו בשכונה מעבר לרחוב גיבשטיין (קריית שמחה?) שם יש וילות.

SupeRonit

New member
וואלה ??? יש הבדל ??!

אבל אם אני לא טועה גם ב"קריית שמחה" יש בתים צמודים ...

cobainos

New member
לא דיברתי על קוטג'ים דו משפחתיים.

דיברתי על בתים פרטיים.

space1

New member
נתחיל מזה שיתרחקו ממערב ראשון.

אלא אם כן לא איכפת להם לגור ב"ניו בת ים"... רוב תושבי המערב הגיעו מבת ים, מה שהוביל לירידה בכמות הפשיעה בבת ים, ובאופן ממש לא מפתיע לעליה בזו שבראשון. בין היתר זכינו לראות שם הטמנת מטענים מתחת לכלי רכב,יריות ברכבים נוסעים ושאר מלחמות של העולם התחתון. שלא לדבר על כל הערסים הצעירים (אבל זו כבר מכת מדינה)...

למעלה