חשוב!

חשוב!

היום רבתי עם חברה זאת ססיפרתי שאני מקנא.. בה. אנחנו לא מדברות כי היא חוצפנית! כל יום מבקשת ממני בגדים מה אני רשת FOX? כל פעם שאין לה היא מבקשת פעם אחת נתתי לה והיא הפכה זאת להרגל כאילו אני החנות הפרטית שלה. לדוגמה " אין לי מה ללבוש" " תחפשי לי משהו" " אין לך איזה חולצה?" לא שהיא לא מביאה לי. אבל הבגדים שלה לא הכי יפים אז אני לא מבקשת לא ששלי הכי יפים בעולם אבל הם יפים. יש לה כמה חולצות יפות ו 2 מכנסים יפים וזהו. בקיצור זה לא חוצפה לבקש כל הזמן אחרי שיחה ממושכת עם חברה אחרת קיבלתי עצה.... ו העיניינים התגלגלו וזה מה שקרה. אולי אני קנאית יופי למה מי שאני אוהבת יסתכל עליה ולא עלי למרות שהוא לא אוהב אותה ורק נמשך אליה בגלל הגוף אני אומנם רזה יש לי חזה הגוף שלי נורמלי לגמרי אבל לה יש גוף כמו של ביונסה מדסטניז צ´ילד ולא מספיק אני צריכה להלוות ל מכנס......... צמוד! ככה אף אחד לא ישים לב אלי אוף אני בדיכאון!. היא חברה שלי אומנם אבל היא חוצפנית ולא מעריכה את הדברים שאני עושה בשבילה. גם שאני מציאה לה מה ללבוש היא לא אוהבת היא רוצה רק בגדים שלי אני אומרת לכם... אמרתי לה שימי תמכנס הזה עם החולצה עם הפרפר "לא זה לא מתאים" או שימי את המיכנס הזה.. " לא זה משמי אותי" לא הגזימה קרצייה זאתי! מה אתם אומרים על זה<?

פומיקית

New member
הלכת רחוק...

ממש הגזמת עם הקטע הזה של הלבוש. אם את לא רוצה להביא לה את הבגדים שלך, זו זכותך המלאה! ואני לא חושבת שאת צריכה להמציא לה תירוצים או כל דבר אחר, פשוט תגידי לה ת´חלאס אני לא מביאה בגדים לחברות... ואפילו אם זו חברה טובה, כי אם היא חברה טובה היא תבין אותך! אני, למשל, אומרת לחברות שלי את זה, אבל אצלי בניגוד אלייך זה לא בגלל קינאה... אצלי זה בגלל שחברות שלי במידות יותר גדולות ממני...
דנה.

חחח לי אין בעיה להביא דווקא

אבל זה יהיה גדול עליהן... חולצות דווקא בסדר אבל מכנסיםם... נו ווי.. ודי לקנא!!! תפרגני קצת! גלית

למעלה