חשוב!

חשוב!

לכולם- אני פירסמתי שיר והוא כבר עבר לדף 2 ואף אחד לא הגיב!- לכתוב אותו עוד פעם? כי כשאני מפרסמת משהו אני משתדלת להגיב על 2-3 הודעות לפחות. ואתם ממש מאכזבים וזה מעצבן שאתם לא מגיבים-ואם אתם תכתבו לי על השיר הזה "יפה" או משהו בסיגנון-אז אל תכתבו אין לו סוף ואין לו התחלה אין לו תחליף באהבה או בייאוש אין לו פתרון גם אם אתה ממש תשוש. זה נמצא בי וגם בך זה נמצא בנו עם מודע או בלי מודע. זה נמצא בי כשאני במצב נפשי ירוד וזה נמצא בך כשאתה מרגיש אבוד. קודח וקודח תפסיק לקדוח תעצור ת'מקדחה כי כבר אין לך סיבה כי כבר לא מצאת תשובה, נעצרת, בדרך ללא מוצא. אתה התעקשת אבל הוא התגבר תניח לו, תוותר במלחמה על הכבוד אולי הפסדת אבל את השקט הנפשי שלך הרווחת...

מדהים

ממש יפה, נותן לך חומר למחשבה, ונכנס לך עמוק ללב. כל הכבוד! אני חדשה פה אז לא ראיתי את השיר, אבל באמת, כל הכבוד

ella1800

New member
זה נראה לי

כמו שיר שהוא חידה-שהקורא אמור לפענח מה נמצא ומה כ'כ קודח?! האמת שאני לא הצלחתי לפתור....משהו בוער שם ממש....את יודעת מה זה? רוצה לגלות? רציתי רק לומר שאני מזדהה עם תסכולך-למרות שאני חדשה בפורום הזה....ציפיתי ליותר תגובות-או לפחות לקבלת פנים חמימה יותר מהמשתתפים הוותיקים..... (או לפחות התענינות מצד מנהל הפורום!--עקיצה נסתרת...
...)

תודה-לאלה

כן-אבל למדתי שגודל הציפיות כגודל האכזבות. זה פשוט כעס! מה שאני מדברת עליו זה כעס. ואין לי מושג אם התכוונתי לחידה- אבל זה מה שהרגשתי באותה רגע

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
לאלה...

אני קורא כמובן כל יצירה שמתפרסמת כאן אבל לא תמיד אני מוצא לנכון להגיב. אני ממש לא בסגנון של תגובות של כל הכבוד ויופי של יצירה, אני משתדל להתייחס לתוכן היצירה ולא לכל יצירה יש לי מה להגיב. מעבר לכך, חשוב שתזכרי שתגובות של אחרים הם אולי דבר כיפי אבל הם לא אמורות לקבוע את עצם פרסום היצירה. היצירה היא דבר שבינך לבין עצמך ותגובות של אחרים הם דברים שוליים.הרבה מאוד קוראים את היצירה שלך אבל לא מגיבים, בדיוק כמו שאת לא מגיבה לכל יצירה שאת קוראת ולמרות זאת מתרשמת ממה בדרכך.

ella1800

New member
סליחה...

על חוסר הסבלנות והקטילות....האמת שלא ציפיתי לסתם תגובות של "יופי" וכד' אלא דווקא לתגובה שלך שציפיתי שתהיה ממקום יותר בונה ומושכל... בגלל זה עניין אותי להכנס לפורום- אבל ברור שאתה גם לא חייב להגיב לכולם ותוך שנייה... אז סליחה אם אילצתי אותך להגיב...עניין אותי מאוד מה תגיד פשוט....טוב, אפסיק להתנצל- בסה'כ יוזמה מאוד ברוכה ושיהיה בהצלחה!!!

תודה על כול התגובות-ולבן חורין

אתה באמת צודק, אני גם הייתי חסרת סבלנות,אז מצטערת, ויש שירים שאני גם לא מגיבה עליהם-פשוט אחרי שאני מפרסמת אני משתדלת להגיב-כדיי שיהיה שווה. והפירסום גם תלוי בתגובות כי אם לא מגיבים אז השיר לא מפורסם-אולי הוא התפרסם איפהשהוא אבל הוא לא "מפורסם" מבחינה שכולם מכירים אותו

ruthei

New member
משהו על השיר

כיוון שהיה לך חשוב במיוחד לשמוע תגובות, החלטתי לענות ובמלוא הרצינות וההתייחסות. קראתי את השיר. קראתי לפני שידעתי כי במדובר בכעס. קראתי אחרי שהסברת שמדובר בכעס. לא הבנתי בהתחלה, ואחר כך חשבתי לעצמי (לעניין התוכן): א. לכעס יש התחלה... ב. האם אין לו תחליף?? ג. נראה לי שיש כאן בלבלול בין כעס למצב רוח דכאוני. (כשאת כותבת: "גם אם אתה ממש תשוש. זה נמצא בי וגם בך זה נמצא בנו עם מודע או בלי מודע. זה נמצא בי כשאני במצב נפשי ירוד וזה נמצא בך כשאתה מרגיש אבוד." כעס הוא רגש בעל עוצמה חזקה. אי אפשר להתעלם ממנו. הוא לא סתם איזה דיכי שיש לנו לפעמים. כעס הוא רגש שאם נלבה אותו, "נאכיל" אותו הוא יתעצם ויתעצם. כעס מלבה כעס. ד. גם העניין עם המקדחה לא ברור. בכלל כל החלק האחרון של השיר – למי את פונה? לבעל הכעס או לכעס עצמו? – "אתה התעקשת" על מה התעקשת?

לרותי

א'-רציתי להראות שכשאתה כועס ממש אז יש תחושה שזה נמשך הרבה זמן ב'- כשאתה כועס קשה לך לחשוב על רגע אחר..אני חושבת ד'-פניתי לבעל הכעס

ruthei

New member
נכון

כשכועסים ממש לא רק שיש תחושה שזה נמשך הרבה זמן, יש עומס של רגשות שזקוקים לפורקן כלשהו. נכון שקשה לחשוב על רגע אחר. אבל יש הבדל בין תחושה של "אני לא רואה את הסוף של הכעס"לבין "אין לו התחלה". יש הבדל בין "קשה לחשוב על רגע אחר" לבין "אין לו פתרון". (כי יש פתרונות - דרכים לפרוק את הכעס בצורה חיובית ). אגב, הרעיון לכתוב שיר על נושא שהקורא טועה לחשוב שמדובר על נושא x, אך בסוף מתברר שהדברים נכתבו על y, הוא רעיון טוב. כדאי לך לשכלל זאת כך שהדברים שנכתבים יביעו בכוונה דו משמעות, אבל בסוף תהיה פואנטה שבה את צריכה לגלות את הנושא -הפואנטה. רותיא

תחזרי להודעה שבה כתבת את השיר,

שכבר עברה כמה עמודים, תכתבי לה תגובה של 10 אותיות או איזה סמיילי. אמנות ההקפצות.
[קוראים לזה הקפצה...]

כן, אבל בהודעה צריכים להיות לפחות

עשר אותיות בתוכן של התגובה, או איזה סמיילי.

למעלה