חשוב יש פה מישהו שהיה יום שני בהופעות, ומכיר את החברה מפרט שולי? (כאילו את החברים שהם הביאו)
K KamikazA New member 27/2/02 #1 חשוב יש פה מישהו שהיה יום שני בהופעות, ומכיר את החברה מפרט שולי? (כאילו את החברים שהם הביאו)
N ^NB^ New member 27/2/02 #4 אה? אני לא חשבתי שהסולן של פרט שולי הוא כל כך אגדה אבל הכל מקרה סבבה תעריצו אותי worship me!
M manic_subsidal New member 28/2/02 #7 אני יודע פשוט היה לי משעמם בטירוף תאמת לא יצא לי לשמוע אותכם אבל עכשיו אני בשיא חיפוש של שירים של תחת לחץ ואני לא מוצא! מישהוא יכול לכוון אותי מאיפה להוריד או איפה אני יכול לראות אותם?
אני יודע פשוט היה לי משעמם בטירוף תאמת לא יצא לי לשמוע אותכם אבל עכשיו אני בשיא חיפוש של שירים של תחת לחץ ואני לא מוצא! מישהוא יכול לכוון אותי מאיפה להוריד או איפה אני יכול לראות אותם?
M manic_subsidal New member 28/2/02 #8 דרך אגב... "אני לא חשבתי שהסולן של פרט שולי הוא כל כך אגדה אבל הכל מקרה סבבה" למה אתה מדבר על עצמך ב גוף שלישי? אתה ספורטאי?
דרך אגב... "אני לא חשבתי שהסולן של פרט שולי הוא כל כך אגדה אבל הכל מקרה סבבה" למה אתה מדבר על עצמך ב גוף שלישי? אתה ספורטאי?
O OPERATi0N_iVY New member 1/3/02 #10 תוריד מ... AUDIOGALAXY כמובן... אתה תמצא את זה אי שם בין התוצאות של דייויד בואי וקווין...