חשוד...ומוזר ביותר....

לי1000

New member
חשוד...ומוזר ביותר....

אני אישית צמחונית פעם לא הייתי צמחונית עד שראיתי מלפני שנתיים בערך איך אנשים מתעללים בבעלי חיים עושים להם ניסויים מתיחסים אליהם בצורה מחפירה!ומזלזלים בהם! לכן מלפני שנה שלחתי להם מכתב(לחברת מאמא עוף) ושאלתי אותם מדוע הם ככה מתיחסים אל החיות ואיך הם לא מתביישים! כעבור חצי שנה הם החזירו לי מכתב הביתה שלי נשמע מאוד זועם!הם רשמו לי שהם מגדלים את החיות במיוחד ושהחיות בטבע אינן יכולות לחיות בטבע ללא מאמא עוף יענו הם מגדלים תחיות אצלהם כי החיות באמת לא יכולות לחיות בטבע(לפי טענתם...) הם נותנים לחיות מזון ולבסוף הורגות אותן ומשתמשות בהן לרכושם(ייצור ושיווק הבשר..) אתם בעד לעשות עצומה? מה ז"א ממתי החיות אינן יכולות לחיות בטבע?לפי דעתי הן מסדרות מצויין! אין להם לב! תחתמו בעצומה ותביעו את דעתכם!

Eclipsed 0

New member
מה יהיה הטעם בזה ?

כמה אנשים מתנגדים לעומת אנשים שצורכים בשר ? למה שמישהו יקשיב לנו ? העניינים הרבה יותר מסובכים מזה. המעט שאנחנו יכולים לעשות, הוא לא לתמוך בתעשייה כשאנחנו לא קונים ממנה.

xenocide

New member
אם ככה

אתה יכול באותה מידה להגיד למה בכלל להאבק למען זכויות בעלי החיים אם גם ככה רוב המדינה לא שמה *** על זה בכלל.. עצומה יכולה גם רק לעורר את אלו שעדיין לא מודעים לבעיות ההתעללות הקשות שיש על חיות שנאכלות בסופו סל דבר... עצומה לא חייבת להיות רעיון גרוע-רק צריך לבדוק טוב טוב את הנושא.. אני מקווה שאתם לא רואים כל עצומה כסתמית רק בגלל שרוב האנשים חושבים אחרת.

Eclipsed 0

New member
מצטערת להיות הפסימיסטית שדופקת הכל.

... עצומות הן דבר יעיל, אבל העניין הוא שלתאגידים לא אכפת. בדיוק כמו התשובה המזלזלת שהם שלחו לילדה שכתב את ההודעה, הם יתיחסו לעצומה המתוכננת. זה מה שקורה בעולם כולו - ועצומה אחת לא תשנה את זה. צריכים להתחיל ב"קטן". לא נוכל לבטל את ההתעללות, אבל נוכל להפחית אותה. כולכם מוזמנים לעצרת נגד פיטום אווזים, שתתקים במוזיאון תל-אביב, ביום רביעי בשעה 6 בערב. נוכל להגדיל את הכלובים בלולי הסוללה, ולעזור למודעות לביצי חופש. נוכל להפסיק את פיטום עופות המים. נוכל להפחית את הניסויים בבע"ח בתחום הקוסמטיקה. נוכל לגרום למודעות לאלטרנטיבות בתחום הויויסקציה. נוכל להאבק נגד השחיטה הכשרה. נוכל להביא את הצמחונות למודעות של האנשים. אלו דברים קטנים אולי, אבל כולם ביחד יביאו שינוי גדול. הכל קורה בהדרגה. הכל מתחיל במודעות.

למעלה