חשיבה
וחשיבה

חשיבה ../images/Emo150.gif וחשיבה ../images/Emo68.gif

מה ההבדל בין חשיבה נשית לחשיבה גברית??? האם בכל גבר יש "צד נשי"... והאם בכל אישה יש "צד גברי"???

O C

New member
אוהו, איזו שאלה

את רוצה לפתוח מלחמת עולם?...
לדעתי ברור שיש חשיבה גברית ונשית וההבדלים הם מהותיים גבר חושב הרבה יותר מהראש , ואשה הרבה יותר מהלב ומהאינטואיציה. זה בגדול, כמובן שאני לא מכלילה ושיש יוצאי דופן. (ואני אנסה להכנס יותר מאוחר להרחיב)

אהובה.א

New member
סליחהההההההההההההה?

גבר חושב מהראש? כנראה התכוונת לראש אחר שיש לו. כי הראש שנמצא מעל הכתפיים לא חושב אף פעם. כי אולי החומר בפנים ריק. לדעתי , לנשים יש יותר הגיון בריא מאשר לגברים. אומרים , (ולא אני אמרתי) שאם יתנו לנשים לנהל את העולם הוא ייראה אחרת. טוב יותר. נקי יותר. מתוחכם יותר. סולידי יותר. אוהב יותר. כי אשה , חוץ משימוש במוח שיש לה , משתמשת גם באינטואיציות שאין לגברים. ומשם מגיע ההגיון שלה. מה לעשות. אנחנו המין המחליש ולא המין החלש כמו שגברים נוהגים לאמר. ויודעת מה? אני מוכנה לפתוח כאן בויכוח מי נגד מי. מי שמסוגל - שירים ת'יד.

אהובה ../images/Emo124.gif

אני לא חושבת שלגברים אין יכולת חשיבה עם הראש ....וגם לגברים יש אינטואציות ...אני לא חושבת שזאת תכונה שיש רק לנשים ...נכון שמבנה המח שלנו שונה וגם ההורמונים ...אבל ....אני אישית חושבת שנוצרנו שונים. לגברים יש יותר כח פיזי ..לנו פחות ..לנו יש את היכולת ללדת ולהניק ..להם לא ... מה שעוד משפיע הוא היכן אנו גדלים .....במבנה המשפחה והחברה.. החשיבה שלנו מושפעת מהמון דברים וגורמים .. לדעתי בכל גבר יש מעט אישה כמו שבכל אישה יש מעט גבר ....

O C

New member
אבל הבעיה היא

שאשה מוכנה לקבל את הגבר שבה ולגברים (בד"כ) קשה לקבל את האשה שבהם... (או שאולי זו תוצאה של חינוך של דורות למצ'ואיזם ?)

שש שבע

New member
טוב היו על זה הרבה מחקרים, יש הבדל

פיסיולוגי בין מוח גברי ונשי, וגם החשיבה שונה, אבל תעזבי לא בא לי אפילו להיכנס לזה.

למעלה