חשיבה

חשיבה

הי, לא יודעת מה איתכם אבל אני די בטוחה שאנשים לא מיניים חושבים ממש אחרת מאנשים מיניים ולא רק בתחום של מין. כמו שהומוסקסואלים הם נשיים , ולסביות גבריות -בדרך כלל... ככה גם לאנשים לא מיניים יש מאפיינים משותפים..מה דעתכם ?

inbardaf

New member
יש מצב

דיברו פה בעבר על הנושא (כמו טעם במוזיקה למשל) נראה שההסתכלות על החיים היא קצת שונה בכל זאת, מין תופס חלק ניכר מהעולם המיני..

מקמיקא

New member
אני חושב שעיקר

ההבדל החשיבתי בין הומוסקסואלים לסטרייטים נובע מהסטיגמה. כלומר, מכיוון שכולם חושבים שככה הומו צריך להתנהג, יוצא שהרבה הומואים מתנהגים ככה, פשוט כי כולם אמרו להם שככה זה אמור להיות, וכשהם השלימו עם ההומוסקסואליות שלהם הם השלימו עם זה שהם צריכים להתנהג בצורה מסויימת. בא-מיניות זה אחרת, כי אין כל כך סטיגמות. אנחנו מורווחים מהבחינה הזאת. אבל בכל זאת, אני כן חושב שיש משהו שונה בחשיבה של א-מיניים לעומת מיניים. נניח כשאתה יושב באוטובוס. אדם מיני רגיל, בוחן בחורות יפות, ומדמיין מה הוא היה עושה להן. אדם א-מיני, היה רואה בחורה יפה, חושב 'וואו, היא יפה', ואז ממשיך לחשוב על משהו אחר. לכן אני חושב שא-מיניים יותר מורגלים ממיניים ללחשוב על דברים סתם ככה, פשוט כי הם עושים את זה דרך קבע.

סטיגמה

אני מזהה הומואים לפי טון דיבור שלהם...אי אפשר להתבלבל -הם שונים במהות! גנטית.

inbardaf

New member
רק ההומואים הנשיים

יש הומואים גבריים שמתנהגים ונראים כמו כל גבר אחר. גם בזוגות הומוסקסואלים (גברים או נשים), יש צד שני וצד גברי.

לא חייב להיות צד נשי וצד גברי

יש זוגות של נשים ששתיהן נשיות, ויש זוגות ששתיהן גבריות.

inbardaf

New member
יכול להיות

לא מבינה גדולה בתחום. אבל זה ידוע, שגם אם לא כולם, אז חלק ניכר מהזוגות, הם כאלה. ובכל מקרה, מה שנסיתי לומר, זה שיש הומואים גברים - ואותם אי-אפשר לזהות בקלות, כי הם רחוקים מכל הסטראוטיפים.

מקמיקא

New member
בהחלט תלוי בהומו

יש הומואים כמו מיקי בוגנים - שכל אחד יכול לדעת שהוא הומו. אבל יש הומואים אחרים, כמו ניצן הורוביץ למשל, שגם אחרי שאתה שומע אותם מדברים ורואה איך הם מתנהגים, אתה עדיין מופתע כשאתה מגלה. אני נמצא הרבה בסביבת הומואים, אבא שלי הומו בעצמו, אז אני די מעורה בקהילה דרכו
ויש לו חברים שבאמת שלא הייתי מזהה אף פעם. זה פשוט שאלה של אופי. רוב ההומואים שהם נשיים, הם פשוט כאלה בגלל שהם חושבים (או חשבו) שזאת 'דרישת כניסה' בשביל להיות הומו, אז הם לקחו על עצמם את האופי הזה כשהם יצאו מהארון, וזה נשאר.

Xylophone

New member
הרבה מהפורום צמחונים

חלקם גם הספיקו כבר לעזוב את הפורום. אבל עדיין היינו איזה 5 צמחונים במפגש שעבר.

snoopytush

New member
וואלה...

אני חושבת שאולי יש מאפיינים שהרבה אנשים חולקים בהם אבל אי אפשר להכליל אותם על כולם. למשל ממה שהבנתי הרבה אמינייים ממש נגעלים מסקס, ואני ועוד כמה לא נגעלים ממנו פשוט לא מוצאים בו עניין ותוכן... לגבי הצמחונים ניסיתי חודש ואז התחלתי לחוש חולשה ולישון כל הזמן, חזרתי לאכול בשר ומאז אני בסדר... מה שכן אני ממש נגד ההתעללות בחיות אבל לא יכולה ללא בשר.

Xylophone

New member
הרגשת חולשה

כי את צריכה לאכול נכון. צריך להקפיד על תזונה נכונה ותחליפים לבשר שהם עשירים בברזל. למשל להוסיף שעועית שהיא מאוד עשירה בברזל לתפריט. או לקחת ברזל וויטמין B12. וגם לא להפסיק לאכול בשר בבת אחת, מה שבטח עשית. להפחית את הכמות בהדרגה כול שבוע קצת פחות. רק ככה זה יכול להצליח.

זה לא נכון- לגבי הומאים ולסביות.

רב הנשים הלסביות דווקא אינן גבריות, אלא נשיות, בדיוק כמו נשים הטרוסקסואליות (לא שיש בעיה עם גבריות אצל נשים, כמובן). לגבי הומואים- אני פחות מכירה את הנושא, אבל הגיוני שגם רב ההומואים יהיו גבריים בצורה ממוצעת, כמו גברים הטרוסקסואלים. מכיוון שמגדר- נשיות וגבריות- הם דבר נלמד, ורב הלסביות וההומואים לומדים איך להיות "נשים" ו"גברים", בדיוק כמו הטרוסקסואלים/סטרייטים (שגם לומדים זאת), במובן של איך להתנהג, איך לדבר, דרכי התייחסות וגישה לדברים וכו', מלבד כשזה נוגע לנטיה מינית. פשוט- הלסביות וההומואים שיש להם נראות הם אלו עם המגדר של המין השני, או עם עירוב מגדרי בולט- הם אלו שאנשים רואים, ולכן מגיעים למסקנה שכולן/ם כך. והאמת- אני חושבת שאנשים א-מיניים חושבים אחרת מאנשים מיניים רק בתחום של מין...

למעלה