חשיבותו של גילוי נאות.

niva99

New member
חשיבותו של גילוי נאות.

לאור הדיון הפורה שהתנהל כאן אודות "התיקונים הקטנים"שאנשים מרשים לעצמם בבואם לתאר את עצמם. -עם היד על הלב-מי חושב שאם היה מציג את תמונתו העדכנית ללא כחל וסרק. ומתאר בשיקוף אולטרסאונד את אופיו-היה זוכה לקבל ולו פניה אחת. שרש הבעיה אינו נעוץ ברצון האנשים לרמות את זולתם-אלא להסתכל במראה נכוחה ולהודות ב-פ-נ-י ע-צ-מ-ם זה אני! וזה מה יש! אני לא בלונדיני/ת . איני 1.85 אין לי תואר (ובמקרים רבים לא הדר). שלא לדבר על עיניים ירוקות,גוף שרירי ומסוקס וכו'. טוב? -טוב! לא טוב?-לא כסף! (ובמקרה דנן,לא דייט). האמת העירומה-בראי המציאות.

גברברת

New member
שאלה רצינית אני באמת ובתמים חושבת

שהשקר הכי טוב הוא האמת ולא רק בתאוריה אלא הלכה למעשה. אני מאמינה שאדם צריך להציג את עצמו כמו שהוא בלי להתהדר בנוצות לא לו. והכלל תופס לטעמי בכל תחומי החיים. אני יכולה לספר מניסיון אישי שראיינתי לא אחת אנשים למשרה כלשהי והיו כאלו מאוד מצאו חן בעיני אבל בתהליך בדיקה עמוק יותר (ממליצים וכו') הסתבר שהם שיפצו ביותר את הרזומה. למותר לציין שבאותו הרגע הם אבדו כל סיכוי להתקבל. ואני חושבת שניתן להשליך את אותה אנולגיה גם על עולם הדייטים, תנסה למכור את מה שאין לך וסופו של עניין שזה יתגלה ויכה בך כמו בומרנג בחזרה. אבל זו רק דעתי :)

Vdrums

New member
בפשטות

כל שקר מתגלה בסוף, על אחת כמה וכמה שמדובר באינטרנט ובנישת ההכרויות, הרי אפשר לספר הרים וגבעות אבל מתישהו זה מגיע לתכלס ואז הכל צונח. מסקנה, תהיה עצמך מהתחלה.

למעלה