חשיבות הסלון

ליונל

New member
חשיבות הסלון

הייתם הולכים לגור בדירת שותפים של 2 או 2.5 חדרים? לי יש בעיה תקציבית, אבל אני לא חושב שיהיה לי נעים או נוח להיות כל הזמן בחדר אחד, בלי סלון לצאת אליו. זה קצת כמו לגור בדירת חדר, לא? אפילו אם החדר גדול. מהי עמדתכם בנושא? תודה.

דווקא היה פעם דיון בנושא

אחת ממשתתפות הפורום התלבטה בעניין גם היא, והעלתה את השאלה כמה חשוב הסלון. היו דיעות לכאן ולכאן, היו כאלו שאמרו שהם ממש יעדיפו מצב כזה. היא בסוף החליטה ללכת על זה, ואם היא תצןץ כאן היא תוכל לשתף מחוויותיה עד כה בעניין. אני קצת ממהרת כרגע (בימים האחרונים אני קצת מתרוצצת), אז הייתי מציעה לך לעשות חיפוש לדיון הזה אחורה, ומקסימום אם לא תמצא אני אדוג אותו מאוחר יותר ואקשר אותו לכאן.

EyalPolo16V

New member
תלוי בשותפים...

עם השותפים הקודמים שלי הסלון היה מקום שכף רגל אדם לא דרכה בו כל תקופת החוזה בדרך כלל. הם היו מסוגרים בתוך עצמם ולי היתה טלויזיה בחדר בעוד זאת שבסלון התקלקלה, ככה שלא היה לי שום אינטרס לשבת שם לבד... אבל השנה זה השתנה והסלון כן נחוץ , וסבבה לשבת ביחד... בקיצור : תלוי בשותפים.

JustMeNow

New member
נכון ../images/Emo45.gif

עם השותף הקודם (יצא לפני חודש
) לא ישבנו בסלון בכלל כי הינו ביחסים נוראיים ובגלל זה הוא גם היה לא מושקע ומדכא. אנשים ארחתי בחדרים שלי (למזלי יש לי חדר וחצי בדירה). אבל עכשיו כשהשותפה החדשה והנחמדה נכנסה, טיפחנו את הסלון ואנחנו יושבות בו, יחד או לבד ממש בכיף

snoopona

New member
הנה אני

ובכן, זו הייתה אכן התלבטות בנוגע לסלון. החלטתי ללכת על הדירה בלי הסלון, נראה לזה פשוט אהבה ממבט ראשון של הדירה. אני שם כבר קצת למעלה מחודש והדבר לא מפריע לי כהוא זה. ממש לא. אני חושבת שההיפך הוא הנכון. האיזורים המשותפים בבית כרגע מספיקים כדי לגרום לכמה ויכוחים (למזלי, שני השותפים שלי מדהימים ואני זו שנהייתה חולת ניקיון וסדר ומציקה להם). שורה תחתונה, לדעתי, אם אהבת את הדירה מלבד העובדה שאין סלון, לכי על זה. כמה דברים שיש לקחת בחשבון: 1. החדר שלי ענק ביותר 2. יש לי יציאה למרפסת קטנה, אבל משותפת לי ולאחד השותפים, מה שאומר שאני משתמשת בה לעיתים רחוקות (רק כשהוא לא בבית) 3. אני גרה במרכז תל אביב. אם לרגע קל אני מרגישה שאני צריכה מרחב שונה ממהחדר שלי, מרכז העיר והגינה מתחת לבית מספקים אותי בהצלחה

Mיקי_

New member
נשמע לי שאת גרה איפה שאני גרתי...

קראת את השירשור ההוא (גליה הוסיפה את הלינק אליו קודם) של מה שכתבתי לך? את גרה בגורדון?

Mיקי_

New member
אה, גם טוב...

נפלת על אחלה איזור... אני מתה לחזור לשקט של האיזור הזה ו"לרעש" של ה"בילויים" לנו פה יש בהחלט איפה לבלות אבל מעט מאד שקט...

snoopona

New member
איפה זה פה?

ואת אכן צודקת. אני לא מהסוג ה"בלייני" ממש, אבל זה כיף אמיתי. אני מתאהבת בעיר הזו יותר ויותר

Mיקי_

New member
תקראי את ההודעה של המקום מתחת לבית

ותראי באיזה איזור אני בערך גרה...
לגבי האיזור של מסריק (או יותר נכון איזור כיכר רבין) זה פשוט איזור מעולה לטעמי... ואומנם אני גרה עכשיו ב"צפון ת"א) אבל המרכז הרבה יותר שווה בעיני...

למעלה