קראתי את הודעתך והזדהתי איתך:
גם אני חשבתי שלקחת מעצב, זה אקסטרא ולא בעדיפות כלכלית. התייעצתי עם אנשים ו"רצה אלוהים" בעלה של אחת מהן- מעצב פנים. היא הציעה לי שהוא יבוא לפגישת יעוץ- חינם (!!!) ואם לא ימצא חן בעניי מה שהוא יציע, אני לא חייבת לו כלום. כך שלא היה לי גם מה להפסיד... אחרי שבוע הוא הגיע (וכל הזמן הזה הייתי בספק לגבי מעצב, למעשה הייתי בטוחה שחבל על הכסף...) לאחר שהוא הגיע הוא עשה סיור בדירה ואמר לי שהיא אומנם לא קטנה 95 מ"ר, אבל היא נראת צפופה. בנוסף הוא הסביר לי שמיקום הרהיטים שחשבתי עליו, הוא לא מתאים כל-כך וכו'. הוא תיאר לי מה היה יכול להראות מושלם בדירה ובאופן מפתיע, אמר שהוא מוכן לתכנן לי אותה (מחדש!!!) ולגבי התשלום הוא עדיין לא דיבר בשלב הזה. הקדמתי ואמרתי שאין לי סכום גבוה לתת לו ושאני מוגבלת מאוד מבחינה כלכלית (משכנתא וכו'...) ואז היה לו רעיון מבריק. לא רק שאני יכולה לשלם בתשלומים (גם בגמר העבודה), הוא גם מקבל הנחות משמעותיות בחניות הכי גדולות לריהוט ועיצוב כי מכירים אותו (ואני מדברת על כ- 40% לפחות). אחרי שבדקתי והבנתי שזה משתלם לי מכל הבחינות, הסכום הזה לא יפיל אותי, אבל הוא יעשה את הדירה למשהו מיוחד ביותר וזה שווה! צלצלתי אליו והוא התחיל לעבוד על הדירה... אין לי מילים לתאר איך הדירה שלי נראת היום לאומת איך שהיא הגיע מהקבלן. אומנם עוד לא סיימנו, אבל כל מי שרואה, פשוט לא מאמין!!! כמה שהיא נראת מרווחת ומדהימה. בקיצור, אז הזכרת לי מאוד את ההתלבטות שהיתה לי בהתחלה... אם תרצי המלצות, כיתבי לי במסר. פגישת ייעוץ לא עולה כסף וזה לא יאומן כמה השינוי שווה את זה. בהצלחה!