חשיכה

i love usa

New member
חשיכה

עכשיו סיימתי לראות אותו סרט דיי טוב עלילה נחמדה הסרט קצת מפחיד אבל לא יותר מידי (הקטע עם הילדים במסדרון מזכיר קצת את הניצוץ ,למרות שלא סיימתי לראות אותו ראיתי חצי ממנו(את הניצוץ) ) סוף קצת מפתיעה זהו סך הכול עוד סרט ניכנס לרשימה של סירטי אימה שראיתי בקרוב אני הולכת לראות את: מסור הצילצול 2 משחקים נסתרים החיזרים באים(בפעם השלישית זה יהיה) רעש לבן(ככה הוא ניקרא לא?) עכשיו שסוף סוף קנינו צורב חדש ותקין אני הולכת להפציץ בסרטי אימה

yamity1

New member
יפה יפה

אני כבר הגעתי למצב כזה שאני יותר מדי מפוצץ יש לי בערך 40 דיסקים אם אני לא טועה שעדיין לא ראיתי חחח

Astridּ

New member
saw

מצמרר בהחלט.. רק לחשוב על הסיטואציות בסרט. ואנחנו עוד ראינו את הגרסה המצונזרת..

בגירסה הלא מצונזרת

אין תוספת מיוחדת... גם אני לא ראיתי אותה אבל נאמר לי שפשוט ספויילר בקטע שהד"ר מנסר לעצמו את הרגל אז מוסיפים את הקטע עם התיאורים הגרפיים שהוא מנסר לעצמו את הרגל כי במצונזר היה אפשר לראות אותו מנסר כביכול משהו ושפריצים של דם...

uriya1

New member
אומרים שזה דומה ל'האחרים' ../images/Emo10.gif

אבל לא בגלל זה אני עצוב. להיפך, אני מת לראות עוד סרט סטייל 'האחרים', רק שעל פי מה שהבנתי הוא מוקרן רק בת"א וסינמסיטי [או אפילו רק באחד משניהם] ואין לי אפשרות להגיע לשם בקרוב. למישהו יש מושג על מה ולמה ההפצה המצומצמת בארץ?

זה לא ממש דומה לאחרים...

אולי בעקרון סוף ההפתעה... אבל שניהם ממש שונים אחד מהשני... וקראתי באיזה מקום שהם מפיצים חלקית כי זהו כביכול סרט קשה לצפייה...

11שון ובל

New member
בקשר ל-saw!!

איך אומרים את שם הסרט בעברית?? על מה הוא מסופר?? הוא ייצא בקולנוע לישראל??? יש אותו בדיוידי לממכירה???? הוא סרט אימה טוב?? הוא מבוסס לע סיפור אמיתי.??

הממממ...

1. משור 2. זה מסופר על שני אנשים שמתעוררים בתוך חדר והם קשורים למן עמודים ולא מסוגלים לצאת משם... פסיכופט שעושה כל מיני ניסויים על בני אדם, כמה רחוק הם יגיעו על מנת להציל את עצמם וגורם להם לרצוח אחד את השני מעמיד את שני הבחורים בנסיון... קשה לספר מאילך בלי לשחרר כמה ספויילרים... אם את מעוניינת בספויילרים אני אנדב לך... 3. הוא יצא בהפצה מוגבלת... בגלל העניין כביכול שלא כל קולנוע מסכים להקרין אותו והם חושבים שלא כולם ירצו לראות... 4. יש אותו בדיוידי אבל לפי מה ששמעתי הוא בלי תרגום... רק ZONE1 5. סרט מעולה... יחסית לסרט דל תקציב ורעיון דיי מקורי ושיעשו כולם השוואה בינו ובין 7 חטאים אני חושבת ששניהם שונים... הוא לא מבוסס על סיפור אמיתי למעשה שני תסריטאים צעירים שכתבו אותו ואחד מהם משחק את הצעיר יותר שכלוא בחדר והשני שכלוא בחדר סתם פרט טריוויאלי שיחק בנסיכה הקסומה בתור הנסיך.... זהו!!!

uriya1

New member
הכוונה הייתה יותר להכנת הסרט עצמו:

שניהם בוימו על ידי ספרדים, שתכננו לעשות בהתחלה סרט דובר ספרדית אבל בסוף עבור לגירסה אמריקאית. שניהם מציגים פחד נטו, בלי קטעי דם, מוחות נוזלים וכו'. בשניהם העלילה מתרחשת בבית מסתורי. אם זו הייתה הסיבה [קשה לצפייה], הם לא היו מפיצים אותו בכלל. או מגבילים בכל המקומות. אבל להפיץ רק במקום אחד או שניים זו כנראה בעיה תקציבית. חבל, אצטרך לחכות לDVD.

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif הסרט עוד לא יצא למסכים.....

אבל אני מאמינה שיגבילו אותו, כנראה 16!

למעלה