חשיפה- אעל"פ משתלט לנו על המחשב!

חשיפה- אעל"פ משתלט לנו על המחשב!

ערב טוב ידידי, הרי לכם עדכון מיוחד לרגל החג (איי...אם היו אומרים חד במקום חג היה יוצא לי חרוז) לא ארבה במילים ואגש ישר לעניין, מפאת קוצר זמן. במהלך הגלישה באינטרנט, רובנו נתקלים לעיתים בחלון הקופץ לנגד עינינו, וכותרתו: about:blank מבדיקות שעשה צוות המחקר ברשת שאני עומד בראשותו, נמצא כי ארגון חדש בשם אעל"פ (ארגון עולמי למען פדופילים) מנסה להפיץ את תורתו ומשנתו של מנהיגם, ירון בלנק, באמצעות הרשת!!! החלונות הקופצים הללו לרוב נראים לא מזיקים, אך בלי ידיעתכם הם משדרים למחשב שלכם את עיקר אמונתו ומשנתו של ירון בלנק בנוגע לילדים, מיותר לציין את אופי האמונה הזו! בעוד אתם יושבים מול המחשב, הקרינה הנפלטת ממנו מלאה במסרים מוצפנים מהארגון, וכאשר אתם שוכבים לישון מסרים אלו עוברים לתת-המודע שלכם ואתם עלולים למצוא עצמכם יום אחד בחיפוש אחר מין מזדמן עם ילדים שזה עתה החלו ללמוד אלגברה!!! הארגון בנוסף מנסה לספק מידע אודות חייו של ירון בלנק, ומכאן כותרת החלון: about:blank ! לכן, בכל פעם שאתם רואים שחלון כזה נפתח מול עיניכם- סגרו אותו מיד, או שתסתבכו בעתיד עם החוק! מצטער שלא יכולתי לחלוק את שאר הפרטים עמכם, הכל נעשה מפאת חוסר זמן ואני מבטיח לפצותכם בהמשך. חג שמח.

crazy dreamer

New member
חחח עוד אחר מוצלח..

הפעם קצר ולעניין...מה חוסר זמן? אם כבר אתה כותב אז תכתוב.. נ.ב.- לא אמרת שאתה פורש מזה??...

gh0sta

New member
סאונד..

עכשיו אני מבין מאיפו המניות המוזרה שלך באה :) סתם סתם בובי :) משעמם לי :)

למעלה