חשיפה: זיופי פרוטוקולים בעיריית ב"ב

חשיפה: זיופי פרוטוקולים בעיריית ב"ב

כך בשאילתא שהגיש חבר המועצה אשר אלמליח . אני מצטט מתוך הכתב . בישיבת מועצת העיר מתאריך 27-12-06 הונח על סדר היום תקציב העירייה לשנת 2007 והוחלט לאשר את התקציב ע"י כל המשתתפים למעט הרב אשר אלמליח שהתנגד . בישיבת המועצה הנ"ל שאל הרב אלמליח נציג סיעת ק"ד שלפי מיטב ידיעתו במהלך השנה עושים שינויים בסעיפים במחלקות וא"כ מה הטעם בכלל להצביע על התקציב כאשר הינו עומד לשינוי ? שאלה שלא קיבלתי מענה עליה . החמור הוא שבפרוטוקול הישיבה מס' 25 סולפו ושונו הדברים הנ"ל במגמה מכוונת . נוהל שחוזר על עצמו בפרוטוקולים שמנוסחים לפי צרכיו של ראש העיר . לא אחת נדחו הוצאת הפרוטוקולים של ישיבות מועצה והנהלה ועוד . שבועות ארוכים עד שיקבלו אישור ראש העיר הבודק את הנוסחים בקפדנות ומתאימם באופן שלא תצא הביקורת הקפדנית עליו . בישיבת המועצה מס' 25 המליץ הרב אשר פרוספר אלמליח בעד חשב מלווה לעירייה במטרה אחת ויחידה . שכספי הציבור יחולקו בשיוונויות ולא ילכו למקומות המקורבים וקידום מעמדו הפוליטי של ראש העיר . על החתום . יוסף מחבוב - אשר אלמליח . חברי סיעת ק"ד עד כאן ציטטתי מילה במילה . וכאן אני שואל . וכי זה חדש? הרי זה תמיד היה . אלא שהפעם זה נראה לי יזעזע את אמות הסיפין משום שמישהו מבפנים טוען כך . שיש זיופים . אגב זה פלילי . . . . http://ladaat.net/forum/index.php?board=27.0

עוד כמה דקות .

זה עולה אצל מוטי לביא . השכיתו ושמעו . חבר המועצה אלמליח . ודובר העירייה . טננבוים

למעלה