חשיפה מיותרת של מידע שמור ורגיש

חשיפה מיותרת של מידע שמור ורגיש

לאחרונה אנו עדים למספר הולך וגובר של אנשים העוסקים בתחום, שלא מצליחים לשמור על המידע הרגיש ועל המחויבות שלהם לקהילה . לא ברור לי הרצון והדחף של אותם אנשים, לרוץ ולחשוף ולשתף את כלל הציבור בנושאים ובחומר הרגיש אליו הם נחשפו במהלך עבודתם. מיותר לציין את הנזק הנגרם בעקבות התנהגות לא אחראית זו .

HeavenDusk

New member
אם לא הבנתם...הוא מדבר על בוגי

יעלון שהלך ופטפט בארה"ב על אלמנטים בטחוניים שלנו.

Gilliana

New member
אין צורך להתרגש

בוגי לא "הלך ופטפט" על דעת עצמו - תהיו בטוחים שיש מאחורי ה-"פטפוט" רעיון מסודר ומאורגן. בכל מה שנוגע לענייני פוליטיקה בטחון ומודיעין - יש הרבה מעבר לנראה לעין.

לא ממש על בוגי וגם לא על אירן ...

יותר על אנשים טובים ומוכשרים, העושים עבודה נאמנה למען כולנו, כל בני האדם. אני יכול להבין את הרצון ואת הצורך של האנשים להבין את אחת השאלות המעניינות - האם אנחנו לבד ביקום ? אך למרות שהתשובה די פשוטה לשאלה זו, ואני בטוח שרובכם, לפחות רוב חברי הפורום, מודעים לה, - עדיין הזמן אינו בשל להודעות רישמיות. אני יכול להבין את ההתענינות הבריאה של האדם לענות על שאלות, במיוחד בנושאים הנראים חשובים ובמיוחד כשיש תחושה שלא מספרים את כל מה שיודעים. קשה לי להבין את הצורך של אנשים העוסקים בתחום, לפטפט על הנושאים הרגישים.

franse

New member
אתה מדבר ברמזים בפורום שבמילא שקוע

בקונספירציות עד מעל לראשו. מה אתה אומר בעצם? שכבר ברור שיש עב"מים וחוצנים? למה הנושא רגיש? מי האנשים שעושים עבודה נאמנה למען כולנו?

זה לא הזמן לטעמך?! אז מתי כן?!

ככל שהטכנולוגייה יותר מתקדמת, הסבירות שאנשים יחשבו שהיא התקדמה בזכות התערבות חוצנית תהיה מזערית... אנשים היום נוהגים במכוניות ורואים טלוויזיה, או אם אתה רוצה ללכת יותר רחוק מדברים בטלפונים סלולרים וטסים לחלל, כולם מקבלים את זה כמובן מאליו כאילו זה היה קיים תמיד...אף אחד לא שואל איך זה בדיוק פועל או מי המציא את זה... כולם יודעים על פרסי נובל, ובכל דור ודור היו את הגאונים שלו שחשבו והמציאו, אבל אף אחד באמת לא שואל מה היה הזרז שגרם לגאון לחשוב על זה מהתחלה... במאה השנה האחרונות האנושות התקדמה בצורה לא נורמלית ובמחצית המאה שעברה ההתקדמות הזאת הכפילה את עצמה...ומאז כל יום מגלים משהו חדש נוסף... מה שמעניין שההתקדמות הזאת הואצה בשנים שבהם אנשים בהוליווד התחילו לעשות סרטים שמבוססים על מדע בידיוני וגם רבו הדיווחים על "צלחות מעופפות" במדינות שונות, יכול להיות שזו הייתה הזייה כתוצאה מפחד פצצת האטום והמלחמה הקרה ויכול גם להיות שהכל התחיל מפרשת רוזויל... יש היום קציני צבא במדינות שונות בעולם שנשבעים שהם היו עדים לדברים שאין להם הסבר חוץ מזה שהם לא מכדור הארץ... לא כל אזרחי העולם חוץ מהקצינים האלה באמת תמימים וחושבים שאין חיים מחוץ לכדור הארץ ושלא מבקרים אותנו כבר משחר ההיסטורייה... יש כאלה שיודעים כמוני למשל שיש דברים שעדיף לא לספר אותם אבל עם זאת גם לא לשלול את זכות הידיעה עליהם אם הם נכונים...כי יום יגיע, עם ההתפתחות הטכנולוגית של היום זה יכול להיות אפילו פחות מ-50 שנה, ויהיו טיסות מסחריות לחלל, כמו שטסים היום במטוסים, ואז אני בטוחה שלא יוכלו יותר להסתיר את האמת, כי מי שטס בחלל יידע וגם יראה במו עיניו אם יש כלי טיס שהם לא שלנו. לציבור יש זכות לדעת, קשה לי להאמין שאי אפשר יהיה להשקיף מחוץ לחלונות במטוס החללי העתידי...הרי אנשים ירצו לראות נוף...והם לא יודעים עוד מה מצפה להם...

scriewy

New member
תלוי מה המצב של כל העמים

אם אנחנו בראש של להתקדם ידיו אז לא אמורים להיות שום סודות, כי אם יחדיו אז יענו יש שלום, ואם יש שלום אז לא צריך סודות. אבל זה לא המצב מסתבר. אבל כל אדם והראש שלו, ומי שמפטפט אולי מרגיש שצריכים להיות יחדיו. אבל סתם - אני יתן פסילות, אם המטרה בסוד להגן על ממשלה, אז שיפטפט כי אין שום דבר טוב בממשלה, היא כבר מאות שנים לא ממלא את תפקידה. אם זה מידע מסחרי, אז יעשו כסף, אבל אם זה סוד שחושף שהמידע המסחרי פותח בעקבות לבעיה שתצוץ בעתיד כי כך תוכנן ע'י הגוף המסחרי אז שיפטפט גם. כי לפגוע או לנצל בצורה כזאת לא יפה, ליצור בעיה בכוונה כדי למכור תפתרון אליה. ומי זה בכלל הם שישמרו על סוד שיכול להיות לטובתינו או ההפך על חשבון עבודתינו ?

למעלה