חשיפה מתסכול

maya19839

New member
חשיפה מתסכול

צהריים טובים, נזכרתי שיש פה קבוצות, אז ניסיתי את מזלי.
אני בת 32 וגם אני פוחדת מאינטימות מגיל צעיר (משקעי העבר). עד עכשיו לא היו לי קשרים בכלל (עד 6 דייטים והייתי בורחת או לחילופין).
אני לא אדם של סטוצים, למרות שלא חוויתי את זה. וכל זה כי אני רגישה ועם פנטזיות רומנטיות (אישה שכזאת...)
האם ידוע לכם אילו צעדים עליי לנקוט חוץ מהברור לכל (=תעוזה)
אולי קבוצות מוכרות וטובות בירושלים?
אשמח לעצתכם המלומדת

dory141

New member
מה שאת צריכה לעשות, לדעתי

א. לנתח את מקור הפחדים והרצון לברוח.
ב. לכולם יש פנטזיות, גם אלו שלא יודו בזה. לי יש לפחות 3 כאלה שטרם מומשו, שתיים מיניות ואחת קצת אחרת...
ג. אין לי מושג לאלו קבוצות את מתכוונת, ואני לא מאזור ירושלים.
ד. כל מגע עם אנשים בשעות העבודה והלימודים ומחוצה להם, יעזור לך. אולי תחשבי לקחת קורס מקצועי או בשביל הכיף, אימון גופני ועוד.
מקווה שעזרתי, בהצלחה

..

כשיצאת לדייטים והפסקת אותם. הסיבה הייתה חשש ממגע גופני?
או שפשוט לא התאים הקשר באופן כללי?
&nbsp
אני שואלת כיוון שגם אצלי יש פחד מאינטימיות גם משקעים מהעבר.
למעשה בכלל לא הייתי בטוחה שאני רוצה את זה, יצא שהכרתי ידיד של חברה.
התחלנו לצאת.. מבחינתי זה היה "סתם" כי לא חשבתי שיצא מזה משהו, אף פעם לא יצאתי יותר מדייט אחד. היה ברור שיש לי רתיעה מאינטימיות כבר בפגישות הראשונות. רק בדיעבד אני מבינה באיזו אוטומטיות התיישבתי תמיד רחוק, ובאופן כללי מבחינה פיזית הפגנתי חוסר נוחות.
החלטתי שהפעם אני לא בורחת.. אלא משתפת בקושי.
הוא הגיב הרבה יותר טוב ממה שציפיתי. היה מאוד רגיש ומכיל. התקדמנו בקצב איטי שהתאים לי.
עכשיו אנחנו כבר לא יחד.. אבל זה היה ניסיון חשוב וטוב עבורי. הגעתי להרבה תובנות על קשר זוגי, על מגע. וזה שונה ממה שחשבתי.
&nbsp
ובקצרה. אני מציעה שברגע שתכירי מישהו שיש לך דיבור טוב איתו, ותרגישי שיש עם מי לדבר. תשתפי, אל תברחי.
הכי גרוע--- לא יתאים. כמו שלא התאים עד עכשיו.
תגידי שקשה לך עם עניין המגע.. את צריכה להתקדם לאט וכשיתאים לך (אני בקשתי ממנו כן לנסות להתקדם. ואם לא יתאים אני אומרת). אם הבחור לא מקבל את זה. אז הוא לא בשבילך.
&nbsp
מקווה שהצלחתי קצת לעזור
מוזמנת לדבר איתי גם בפרטי :)

למעלה