חשיפה של עמית סגל : האם בכירי המשטרה והפרקליטות ידעו על תרגיל החקירה האסור לניר חפץ?

שחר 676

Well-known member
צפו בכתבה הקצרה....עמית סגל חושף מיילים פנימיים מביכים מאד מתוך מח"ש.
הוו , אני ממתין בקוצר רוח לאקשן במשפט נתניהו.....אט אט הכל ייחשף.

שמלת תחרה1

Well-known member
צפו בכתבה הקצרה....עמית סגל חושף מיילים פנימיים מביכים מאד מתוך מח"ש.
הוו , אני ממתין בקוצר רוח לאקשן במשפט נתניהו.....אט אט הכל ייחשף.

שחר, השמאל ימציא משהו סמוך עליהם.

שחר 676

Well-known member
שחר, השמאל ימציא משהו סמוך עליהם.
שימציאו מה שירצו , תרגיל החקירה ההזוי שבוצע לעד המדינה ניר חפץ גרם לעדותו להיות לא שווה את הנייר עליה היא כתובה.

אמון הציבור במערכת המשפט הגיע לשפל חסר תקדים ובמהלך משפט נתניהו הוא ימשיך וידרדר......אני מרוצה.

שמלת תחרה1

Well-known member
שימציאו מה שירצו , תרגיל החקירה ההזוי שבוצע לעד המדינה ניר חפץ גרם לעדותו להיות לא שווה את הנייר עליה היא כתובה.

אמון הציבור במערכת המשפט הגיע לשפל חסר תקדים ובמהלך משפט נתניהו הוא ימשיך וידרדר......אני מרוצה.
מחכה לתשובה של מלאכת מחשבת.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
מחכה לתשובה של מלאכת מחשבת.
לבקשתך :
ניר חפץ שימש בין השנים 2014–2017 כדובר ויועץ תקשורת של שרה ובנימין נתניהו. במהלך הבחירות לכנסת ה-20 שימש כמנהל מטה ההסברה של הליכוד.
ניר חפץ חתם על הסכם עד מדינה בתיק 4000 [בזק-אלוביץ] בנוסף לעדותו, הוא סיפק דיסק און קי וטלפונים סלולריים עם מידע.
מה שניר חפץ יודע על משפחת הקיסר מבלפור , יזעזע את אמות הסיפים של כל מדינה. אפילו מדינת עולם שלישי.
הקיסר מבלפור שולח את מלחכי פינכתו לנסות ולהקהות את עדותו על ידי הדלפות מחייו הפרטיים.
מי שלא מבין זאת, וחושב שתפרו,רקמו,עשו גובלן שיהיה בריא.

שחר 676

Well-known member
לבקשתך :
ניר חפץ שימש בין השנים 2014–2017 כדובר ויועץ תקשורת של שרה ובנימין נתניהו. במהלך הבחירות לכנסת ה-20 שימש כמנהל מטה ההסברה של הליכוד.
ניר חפץ חתם על הסכם עד מדינה בתיק 4000 [בזק-אלוביץ] בנוסף לעדותו, הוא סיפק דיסק און קי וטלפונים סלולריים עם מידע.
מה שניר חפץ יודע על משפחת הקיסר מבלפור , יזעזע את אמות הסיפים של כל מדינה. אפילו מדינת עולם שלישי.
הקיסר מבלפור שולח את מלחכי פינכתו לנסות ולהקהות את עדותו על ידי הדלפות מחייו הפרטיים.
מי שלא מבין זאת, וחושב שתפרו,רקמו,עשו גובלן שיהיה בריא.
עיוני , יש הבדל גדול בין חומר צהוב או תערובת של מידע אישי רכילותי לבין הוכחות למעשים פליליים אשר בוצעו לכאורה על ידי נתניהו.

לאור תרגיל הסחיטה הלא חוקי שבוצע לעד המדינה ניר חפץ - עדותו אינה שווה את הנייר עליה היא כתובה....מה גם שלמיטב זכרוני הוא "שיפץ" את עדותו לאחר "תרגיל הסחיטה"....יהיה מי אשר יכנה אקט זה כ "גרסה מתפתחת" חחחח

כן , השר אוחנה חשף את תרגיל החקירה לציבור למרות שהחונטה מיהרה להוציא צו איסור פרסום חצי שנה לאחר סיום
החקירה !!! |פנים|

אני מחכה לראות את חפץ נצלב על דוכן העדים על ידי פרקליטי נתניהו חחחחח

בסוף הצליבה נראה אם נשאר משהו מאמינותו ומאמינותם של פרקליטות המדינה ומשטרת ישראל.

הווו , אני ממתין בכיליון עיניים לחלקים החמים במשפט דרייפוס/נתניהו - משפט זה יחיש את איזונה וריסונה החוקי של מערכת המשפט המסואבת לכאורה שלנו....זו תהיה ההצגה הכי טובה בעיר/בעולם חחחחח

דיברגנט חדש

Well-known member

הם לא ימציאו כלום, אלא פשוט יחזרו על דבריהם כמו תקליט שבור כפי שמלאכת "מחשבת" עשה.

אגב, כשצריך להגיד מילה טובה על התקשורת, אין לי בעיה להגיד ועשו אתמול כתבה מקיפה על העניין והראו את הזוועה שהתרחשה שם.
כל הכבוד ליונית ולכל התחקירנים שהשתתפו בכתבה.

למעלה