חשיפה
גירסת החומה המקורית!!

bujored

New member
חשיפה../images/Emo70.gif גירסת החומה המקורית!!

אוקי, אז שמעתי עכשיו שוב את אלבום הדמו של החומה, שהוא בעצם הגירסה הראשונה והמקורית של החומה, אשר מאוד דומה לגירסה שכולם מכירים, אבל שונה קצת, אם במילים, אם במוזיקה, סדר שירים, ועוד. אני חייב לציין שזו הייתה חוויה מאוד מצחיקה, להלן כמה מהשינויים היותר מוזרים ששמתי לב אליהם: בשיר "another brick in the wall 2" במקום we dont need your thought control"" ווטרס שר "we dont need your *CRIME* control" בשיר "in the flesh part 2" במקום "pink isnt well he stayed back in the hotel" ווטרס שר "pink isnt well he stayed home in his bed" בשיר "the thin ice" במקום "draggin behind you the silent reproach of a million .." ווטרס שר "dragging behind you *a house & a car and expensive things for your wife*" אבל גולת הכותרת היא אולי בשיר הפופולרי "comfortobaly numb" הוא כלכך שונה מהמקורי שזה נוראי :) הוא מתחיל ככה, hello, is there anybody in there? is anybody bleeding? is there anyone home? come on. i know you're hiding i can hear you screaming, at your babies, calling on the phone listen, i am a physician, i can handle your condition, like magician, if you show me where it hurts.. פזמון אותו דבר ללא שינוי wake up now, pull yourself together, get up and meet new people, i'm sure they'll understand come on , put away the shut gun, have another (didnt understand what he's saying) here ?have your fingertips gone numb goodbye, try and see the bright side, listen to some pop groups, rock&roll, go out and see some shows, הצלחתם למצוא שוני בין השירים? יש פרס :)

../images/Emo3.gif

טוב שווטרס נמלך בדעתו ושינה את המילים..
היכן נמצאים הדמואים האלו? אם זה מקור חוקי, האם תוכל לתת לנו קישור? תודה מראש

המילים הם של ווטרס

רק המנגינה של גילמור. התאוריה שלי היא שהשיר הוא המוצלח משירי "החומה" דווקא בגלל העובדה שהוא פרי שיתוף פעולה בין ווטרס לגילמור, ולא עבודת סולו של ווטרס.

trancelover

New member
אבל השיר עצמו היה אמור ליהיות באלבו

באלבום של גילמור והוא חתך אותו ממש לקראת הוצאת האלבום סולו ובסופו של דבר הוסיפו לאלבום ד'ה וול לא ככה ?

בערך

גילמור לא הספיק לכתוב את השיר כשההקלטות על אלבום הסולו שלו הסתיימו; היה לו רק את המוסיקה, ולכן הקטע נשאר מחוץ לאלבום. בסוף הוא החליט להביא את זה לפלויד, כשהם עבדו על "החומה". אני מסתמכת על שאפנר כאן.

אבל לעזאזל, מה אכפת לי מהמוזיקה?

גם אני יכול להגיד שיש לי מוזיקה:
G |C |Am |D |​
ככה יש לי אפילו קדנצה. מה זה עוזר לי?

GingerBread Man

New member
חוצמזה

כמו שאמרו רבים וטבוים ממני - פשוט פשוט, אבל אף אחד עוד לא עשה את זה קודם (ע"ע הביטלס).

o d Ed

New member
אבל..

אדוני בעל האף הארוך, המוזיקה (גם של הפלויד) אינה בנויה אך ורק מאקורדים. אה, ודרך אגב, שלום!

אהלן

אז ממה עוד? אתה רוצה להגיד לי שהבנאדם כתב את כל התווים ואת כל התפקידים לכל הכלים ורק אז צירף לזה מילים?

bujored

New member
זה נמצא על דיסק, אני יכול להוריד את

זה למחשב, זה לא מקורי, כי זה לא משהו שיצא מעולם, אני משער שזו הקלטה שהתגלגלה מהלהקה עצמה או אולי המפיקים והגיעה החוצה לקהל ופשוט עברה בצורה הזו, זה דמו, לא הקלטה מקצועית, אז אין עליה שום זכות יוצרים או משהו כזה.

Marmaduke

New member
אוי!!

לפני איזה חודש היה ל pink floydror יומולדת ...ועשיתי לו מתנה.. מצאתי קישור שהכיל את כל הדמו הזה להורדה..חבל שלא שמתם לב לזה כל כך.. הנה השירשור! היום הלינק כבר לא פועל משום מה..כנראה הורידו אותו. אבל יש לי את כל השירים על המחשב..אז מי שרוצה שיקח את המספר איסיקיו שלי ואני ישלח לו ברצון רב..

למעלה