חשיפת גוף בציבור

לאה361

New member
חשיפת גוף בציבור

אני פשוט מכורה ואוהבת לחשוף את הגוף שלי בציבור.
אני מכורה לתשומת לב , אני מכורה להסתכלות של אנשים , כל מה שאני חושבת עליו בבוקר זה מה לעשות

חצי מהארון שלי זה חולצות בטן שאני הולכת איתם לעבודה , כבר פיטרו אותו מ3 עבודות בגלל לבוש לא הולם
שאני הולכת במקומות הומי אדם , אני מפילה את הארנק בכוונה ומתכופפת בשביל שיראו לי את הציצים/ישבן
הרבה פעמים אני מורידה את המכנסיים כלפי מטה בשביל שיראו לי את החריץ , אני אוהבת לשבת על ספסל בגן ציבורי ולהרים את החולצה שלי כלפי מעלה

אני מכורה ומחכה לתגובות של אנשים ולהסתכלות. כולם מסתכלים , רובם מתעלמים , יש כאלו שמעירים לי לטובה ולרעה , אני פשוט אוהבת את זה
אני מחפשת מאוד אחרי מין , אני חיה לבד וזה חסר לי
אבל אחרי הרבה זמן שאני ככה יצא לי שם של מופקרת בשכונה , והבת שלי אומרת שאני עושה לה בושות , אחרי שגם יצא לי להביא כמה גברים הביתה בשביל סקס

אני לא יכולה להתנקות מזה , אני חושבת על זה כל הזמן , כל פעם שאני קמה בבוקר אני חושבת מה אני יעשה הפעם ולאן אני אלך
איך אני יכולה להיפטר מהמחשבות האלו? זה לא היה לי ככה פעם ,אני לא יודעת ממה זה התחיל לנבוע

גם

מרלין מונרו אהבה ללכת ערומה. בכל אופן זה כנראה כי את מחפשת יחס ותשומת לב בצורה גבוהה וגילית שזה עובד אז הרצון הזה התחזק אצלך. החדשות הטובות שזה לא בשביל העירום אלא בשביל היחס את צריכה ללמוד למלא את עצמך ולתת יחס ואהבה לעצמך שתחושי פחות ריקנות ובמקביל לחפש דרכים למלא את עולמך ולמצוא דרכים אחרות לקבלת תשומת לב חיובית.

ובאמת כדאי לחשוב מתי זה התחיל

כי סביר להניח שזה לא רק בשביל הסקס וגם אם זה למטרת השגת סקס--- הסקס הוא לא הסיבה האמיתית אלא מה שהוא נותן--- מילוי ריקנות, תחושה שאת אהובה, תשומת לב וכולי וכולי

חשיפה, סיבותיה והתמודדות איתה

לאה שלום,
ראשית, אני מאד מסכימה עם דברי קוסמת הורודה: במקרים רבים מאחורי הצורך בחשיפה עומד צורך אחר טבעי, נורמטיבי והרבה פחות "בעייתי".
מה שנחוץ הוא לזהות את הצורך העמוק, האותנטי, למצוא דרכים לספק אותו, ואז לא יהיה לך צורך בהתנהגויות שגורמות לך ולסביבתך מבוכה ומשאירה אותך "רעבה".
בהצלחה,
חלי

במצב אידיאלי בואדי שהילד הפנימי( במקרה שלך ילדה)

יעדיפו תשומת לב חיובית ומכילה אבל אם אין תשומת לב ויחס בכלל מאחר שאהבה זה המזון הרוחני והנפשי שלו הילד יעדיף תשומת לב שלילית על פני חוסר תשומת לב בכלל כי היחס הזה עדיין טומן בחובו אישור מסויים. אבל הכי כייף לקבל יחס חיובי ומחזק.

לאה361

New member
אני צריכה את המגע הזה

אני כבר בת 40 ולצערי אני לא מצליחה למצוא אהבה.
אני לא בטוחה שאני רוצה להיכנס לזוגיות , אבל אני כן רוצה מין

אני פשוט רוצה את תשומת הלב הזאת , אני רוצה להרגיש סקסית,וזה עובד
מבפנים ממש לא נעים לי עם העובדה שאני עושה את זה , גם לא למשפחה שלי. הייתי עם בחור בן 24 שהתחיל איתי , וצילמו אותי בתמונות לא מחמיאות במיוחד ושלחו את זה לאחי , גם הבת שלי בת ה18 נחשפה לזה

וזה באמת מספק את הצורך?

בזמן שאת עם גבר כזה או אחר, או כשמסתכלים עליך ברחוב, את באמת מרגעישה מסופקת - שקיבלת מה שרצית? שבעה? יש לי הרגשה ממה שאת כותבת שלא כל כך... שזה איזשהו תחליף שמצאת אבל שלא באמת מצליח לבפק, לא באמת ממלא את הבור. רק נותן אשליה כלשהי של מילוי, אבל גם היא מתפוגגת מהר. וצריך לשלם עליה בבושה...

אני לא

חושבת שצריך להתבייש בזה אבל צריך לדעת להתאים את ההתנהגות. במקומות עבודה גם חילוניים לא נהוג לבוא עם כל החזה בחוץ יש קוד לבוש של כיסוי מסויים כדי לשדר רצינות . וזה שהיא ממשיכה עם ההתנהגות גם במקומות עבודה לדוג פוגע ביכולת שלה להתפרנס. אני לא חושבת שזו התנהגות מבישה אבל צריך לדעת מתי ועם מי. ואם זה מביך את הבת שלה אז אולי כדאי גם לא בבית. אלא לשמור את הדברים האילו ספציפית למפגשים ולא לכל מקום שהולכים. וכפי שכתבת זה יותר תחליף וכמה שהיא עושה את זה יותר מצביע על ריק ורעב גדול יותר לדברים שחסרים לה באמת בחיים

לא התכוונתי לחוות דעה שיפוטית שזה "מביש"

אלא רק לשקף את מה שנראה לי שלאה מרגישה, מתוך מה שהיא כותבת.
אישית, אני חושבת שאנחנו מרגישים בושה כשאנחנו לא נאמנים לעצמנו.וכל אחד מרגיש בפנימיותו מתי הוא בוגד בעצמו ועושה משהו שלא מבטא אותו ולא מכבד אותו.

חשיפה - המשך

לאה - לגיטימי לרצות תשומת לב ולרצות להרגיש נחשקת. לגיטימי להנות מהגוף שלך וגם לגיטימי לרצות מין אך כמו שנכתב כאן הכל תלוי מקום, זמן, קונטקסט מתאים ובכלל איך עושים זאת באופן שיתאים וגם יספק לך את המענים לצרכים שלך. לפי דבריך את לא מצליחה לנווט את הדברים באופן המשאיר אותך במצב טוב ולשמור על הכבוד העצמי שלך כלומר מה שאת חשה כלפי עצמך. הבנות כאן ענו באופן ממוקד וענייני ואני מצטרפת לדברים שלהן. השורה התחתונה היא שחשוב שאת תשארי עם חוויה טובה ולא משפילה של עצמך. אני מאמינה שאת רוצה להשאר עם הרגשה טובה לגבי עצמך כשאת הולכת לישון. למדת לעשות פרובוקציות כבר מגיל צעיר אך לא למדת לקבל תשומת לב בריאה ונכונה. מקווה שתבדקי את הדברים ותלמדי מה יהיה הכי נכון לגביך.

למעלה