חשיפת קלפים

shlezi1

New member
חשיפת קלפים

האם לאחר שהריבר נפתח והיה סבב הימורים מי צריך לפתוח את הקלפים ראשון והאם יש מצב ששחקנים זורקים את הקלפים ומוותרים על הקופה מבלי להראות את הקלפים שלהם האם זה חוקי?

modz0r

New member
תשובה

1. השחקן שביצע את ההימור האחרון צריך להראות את הקלפים ראשון, ואז זה הולך לפי כיוון השעון. 2. אחרי שהשחקן הראשון שצריך לפתוח את הקלפים פתח אותם, השחקים שאחריו לא מחוייבים להראות מה היה להם, ומותר להם לזרוק את הקלפים. במקרה הזה אי אפשר לבקש לראות את הקלפים שנזרקו. 3. השחקן שצריך לפתוח את הקלפים ראשון יכול לזרוק את הקלפים במקום להראות אותם, לפני שהשחקנים האחרים פתחו את שלהם, אבל במידה ואחד השחקנים בשולחן מבקש, הוא חייב לפתוח אותם (אבל זה לא נהוג.. גם הזריקה, וגם הבקשה). במידה וזה קורה, הוא לא יכול לנצח את היד, גם אם מגלים שהיד שלו היתה הכי חזקה.

Caro Kan

New member
ובמידה ולא היה הימור בריבר-

השחקן שאחרי הדילר פותח ראשון, ולפי כיוון השעון- השחקנים שאחריו יכולים, בתורם, לפתוח או לא לפתוח.

modz0r

New member
אני לא בטוח בזה

לפי דעתי אם בריבר לא היה הימור, הולכים לפי מי שהימר אחרון בטרן, ואם גם שם לא אז לפי זה שהימר אחרון אחרי הפלופ, ואם גם שם לא אז זה שהימר אחרון לפני הפלופ, ואם גם שם לא אז זה מהסמול בלינד בכיוון השעון. זה לפי מה שאני יודע, אבל כאמור אני לא בטוח בזה.

ereuveni

New member
הממ...

"If everyone checks (or is all-in) on the final betting round, the player who acted first is the first to show the hand. If there is wagering on the final betting round, the last player to take aggressive action by a bet or raise is the first to show the hand."​

DEANC

New member
אתה בטוח?

חשבתי שה-SB חושף ראשון ואחריו מתחיל הסבב, אתה בטוח שהמהמר האחרון חושף ראשון?

DEANC

New member
מצטער,אתה צודק

ראיתי הרגע בקארבון פוקר שאתה צודק, מצטער.

ממתי המהמר האחרון חושף ראשון?

הרי הוא השווה למישו . הוא השווה לכן השני חושף את הקלפים . ככה זה לפחות בקאש גיים.

למעלה