חשמל בידיים

חשמל בידיים

יש לי חשמל בידיים.... מה לעשות?????????????? אם למישהו כואב במקום כלשהו ואני נוגע בו, עובר לו הכאב. מה לעשות???????

קרנוש20

New member
אני עונה לך לא בכובד ראש

אל תיקח את זה אישית..... אבל אם אתה נחלים כאבים בוא אלי!!!! חוץ מזה זו מתנה מאלוהים שמור אותה הלוואי עלי כוח שכזה

yog 10

New member
ליאיר שבוע טוב!!

גם לי יש חשמל וכוחות ריפוי בידיים ואני לא מבין מה אתה רוצה לדעת

amichai58

New member
צריך לבדוק את זה יותר עמוק

לא תמיד זה סימן שאתה בערוץ האנרגטי הנכון. שם לב, שאם אתה פעיל מדי, חושב הרבה מדי, אמביוני מדי, לחוץ מדי, רץ יותר מדי, מנסה להשיג הרבה דברים, שכולם יכירו בכך (אגו) - זה די אומר שהגעת לזה מהערוץ הלא מאוזן (הערוץ הימני), וחשוב מאוד לאזן את זה, כי אם זה מתגבר בתווך של שנים הרבה פעמים נכנסים מזה למחלות ולצרות. זה חשוב לרפא אחרים, אך חשוב להיות מאוזן, ולמצוא דרך מאוזנת לעשות את זה. הרבה מרפאים בגלל שהם משתמשים בערוצים כאלה מביאים על עצמם הרבה צרות וחבל.

אמיחי58 שבוע טובבבבבבבבבבבבב

הרשה לי לאמר לך שאני מתרשמת בגדול מהדברים שאתה כותב האם כל הידע מהסגי יוגה? שיהיה המשך מאושר ומואר? אביגיל

amichai58

New member
בעיקר כן

סהג´ה יוגה זה דבר מאוד רחב השם יוגה, קצת מבלבל, מי שמכיר את המושג הזה במובן העממי, מהקנטרי-קלאב, או במובן שזה רק חוג התעמלות נחמד סהג´ה יוגה, זה כמעט בלי תנועות. בטח שזה לא דבר מרכזי בזה. הטה-יוגה זה הסוג עם התנועות. ויש מי יגיד שאם מתיחסים לגוף כמכשיר, כלי - כזה הוא יהיה.

אמיחי58 שבוע טובבבבבבבבבבבבב

הרשה לי לאמר לך שאני מתרשמת בגדול מהדברים שאתה כותב האם כל הידע מהסגי יוגה? שיהיה המשך מאושר ומואר? אביגיל

למעלה