חשק מיני לאחר לידה

אמא 418

New member
חשק מיני לאחר לידה

עברו כמעט חודשיים מהלידה ואין לי בכלל חשק מיני! חוץ מזה כיף לנו ביחד והכל תקין! מה עושים? אולי יש איזה כדור (שמתאים עם הנקה)? כל רעיון או אינפורמציה יתקבלו בשמחה!

עם האוכל בא התיאבון...

קובעים זמן לעשות את זה ואז נזכרים כמה זה טוב והחשק חוזר... בתוך השגרה של טיפול בתינוק זה לא יקרה מעצמו :)

lulyK

New member
אולי זה עוד מוקדם בשבילך?

כמו שהציעו לך - את יכוהל לנסות לראות אם מעשים יביאו את החשק, או שפשוט תחכי (אצלי היום אני יכולה להגיד שחשק ממש נהיה לי רק אחרי 10 חודשים)

דפנה מי

New member
מה מצב העייפות?

מצב הרוח? זמני הפנאי שיש לכם ביחד??? אם תהיו קצת יותר פנויים ופחות מותשים-"תיכזרו" איך אהבתם וחשקתם זה בזו פעם (לא כ"כ מזמן) ואז תתפנו רגשית וגם מעשית

זמן

הזמן יעשה את זה לאט לאט יותר טוב. ואיתי חודשיים אחרי הלידה אי אפשר בכלל היה לדבר איתי לא על מגע מיני ולא על חשק מיני, ולקח המון זמן עד שהייתי מוכנה זה ושרציתי את זה. תני לעצמך זמן ואל לתחיצי את עצמך.

אדר שלי

New member
הבנתי שההנקה מדכאת את החשק../images/Emo20.gif

ואת יודעת מה? גם כשיש חשק (אני כבר בבית היולדות חשבתי על סקס
), אז זה כואב (לא האמנתי, אבל אפילו אחרי קיסרי כואב שם), או שעייפים, או שהקטנצ'יק מתעורר באמצע (נשבעת לכן שזה קרה לנו!). אז אנחנו פשוט מנסים כל פעם משהו אחר, לשנות אווירה (אולי בחדר אחר ולא במיטה?), או אפילו סתם להתחבק ולהתנשק, זה כבר יביא את החשק. בהצלחה!

rnati

New member
מה פתאום../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אצלנו זה העלה את החשק שלו (בכל זאת הציצי גדול יותר, נמצא בחוץ רב היום וסופוף יוצא ממנו משהו
) ונראה לי שגם החשק שלי קיים בזכות זה...

new mermaid

New member
נכון, הנקה קצת מדכאת את החשק

וגורמת לקצת יובש, אולי זו התרומה האמיתית למניעת הריון בזמן הנקה מלאה?
אבל בהחלט זה משהו שיוזמים באופן מלאכותי ואז נזכרים כמה טוב
וממשיכים

isidora

New member
ואם היה לי קצת חשק (אמרתי *אם*)

הוא עבר לי אחרי הנסיון הראשון והכ-ו-א-ב
מסקנות: 1. להתחיל ב 22:00 ולא ב 24:00 אם רוצים להספיק גם לישון קצת בלילה
2. כואב אבל עובר. למחרת כבר יכולתי שוב ללכת
3. צריך לפעמים להשתדל גם אם אין כל-כך חשק. (לא תמיד יש לי חשק להחליף חיתולים - וגם את זה אני עושה) 4. אי אפשר (ולא כדאי) להתעלם מזה, גם אם משתדלים זה תמיד באוויר. עדיף לעשות מאמץ קטן כי בד"כ, אחרי החוסר חשק הראשוני, זה מגיע ונזכרים למה זה נחמד
5. KYGRL - חובה!
שיהיה

happymam

New member
מצחיק

בסעיף 2 שלך התפקעתי כבר מצחוק, ובנצ'וק שישן עליי פקח והרים אליי עיניים וחייך כאילו הבין גם הוא....

happymam

New member
קיבלתי המלצה לכאן אז באתי

שלום לכולן, אני סמדר שמחה להצטרף, אמא לבן במבי שנולד ב 25.6.04 . מעניין שזה הנושא הראשון שקפץ לי לעין. מאז הלידה אני לא מסוגלת להסתכל על בעלי. לא סלידה או משהו. אבל קשה לי עם הלחץ שלו פתאום, וחוץ מזה שחוץ מהילד אני לא רואה בעיניים. קצת מפחיד למרות שהרגעתן אותי, אתן לזה עוד קצת זמן אחרת נפנה ליעוץ.

בלינקה

New member
אבל עוד אסור לך

שישה שבועות אחרי לידה אסור, ואח"כ - באישור רופא. ולחץ מבעלך? לא לעניין בכלל.

isidora

New member
ואני עוד קיבלתי מהרופא הארכה של

שבועיים! (האיש דרש את זה בכתב
)

ליילה

New member
זה לא ממש שישה שבועות, זה יותר

שלושה חודשים ובן נולד יום לפני אהד שלי

new mermaid

New member
מאוד מוכר, בפרט בילד ראשון

וצודקת בלינקה שלחץ זה לא לעניין (לפעמים כך הם מבטאים תחושת בדידות או הזנחה מול התינוק, מרגישים שהם מפסידים בתחרות על תשומת ה
. מה לעשות, מוגבלים קצת...). בכ"ז חשוב שתזכרי את האהבה שהביאה אתכם לעשות את במבי ולהיות זוג, חשוב שתהיו גם זוג ולא רק הורים, זה היופי בהורות שהיא מוסיפה רבדים לחיינו ולא רק משנה אותם. קצת מוקדם לדבר על כל זה, בנתיים את כל כולך מגוייסת (פיזית ונפשית) לילד ולחוויה הטריה והטואלית של האימהות, אבל כדאי שתדברו על זה ותאווררו רגשות: זו לא תחרות, החים יחזרו למסלולם והוא יקבל אותך "בחזרה" (ואפילו יותר מהר ככל שיעזור יותר
את תהיי פחות עייפה והוא יתקשר לבמבי יותר ובסה"כ זה יתאזן)

happymam

New member
../images/Emo13.gifתודה

קשה לי לבטא אמפתיה כרגע לתחושות שלו. אני צריכה לעבוד יותר על עצמי ואולי זה יבוא מעצמו.

מאי261

New member
גם לי קשה עם זה

לפני כמה לילות הוא אמר לי - כל מה שמעניין אותך זה רק נועם נועם נועם. את בכלל לא מתעניינת במה שקורה איתי, לא שואלת, רק מתעסקת בו. ומה לעשות - כל מילה היתה אמת. אני באמת כרגע מתעניינת בעיקר בנועם. אז אפילו לא יכולתי להכחיש. אז אמרתי לו פשוט שזה נראה לי מאד טבעי - מנגנון של הטבע לוודא שהתינוקות הרכים ישרדו - ושאני בטוחה שעם הזמן נמצא את האיזון. מוזר שבמקום שיווצר משולש שהקודקוד בו הוא הילד נוצר משולש שהקודקוד בו הוא האישה. ובעלי הוא אבא מצויין שמאד משקיע בקטנצ'יק - אבל אין מה לעשות, זה לא אותו דבר. ולך הפימם - לא נראה לי שאת צריכה לעבוד על עצמך ולא כלום - את עוד בתחילת חופשת לידה - הזמן שלך בשביל הבייבי ובשביל עצמך. נראה לי שהבעלול, שהוא בכל זאת ילד גדול, יכול לחכות קצת. לפחות בחודשים הראשונים זה הדבר הכי טבעי בעולם. אחר כך אני כבר לא יודעת איך יהיה.

למעלה