חשק מיני

scorpio215

New member
חשק מיני

לפני מספר שנים בעלי עבר אירוע לב ולוקח כדורים קבועים במשך שנים הם יתכן שבעקבות נטילת כדורים אלו בעלי איבד מעט מהחשק המיני שלו ? רוצה לדעת מה נקרא אי חשק מיני מהי התדירות האם פעמיים בשבוע או פעם בשבוע זה אי חשק מיני? יש לי הרגשה שאני מחזרת אחריו כל הזמן והוא עושה לי טובה....הצילו!!!!

Limbonic Art

New member
תיגשו לרופא שרשם לו את התרופות

יש סיכוי גבוה אפילו שהתרופות גורמות לבעיה, אם יהיה תחליף לתרופה זה יהיה מצויין עבור שנכם -אם לא אז זה קצת בעיה כי הבריאות שלו יותר חשובה מחשק מיני. בכל מקרה תתיעצו עם רופא- אין קשר לבעיה שלו ולידע שלנו פה בפורום מאחר ולא מדובר כלל בא-מיניות אלא תופעת לוואי של מחלה + תרופות.

p019

New member
שלום

א-מיני הוא אדם שאף פעם אין לו חשק למין. או במילים אחרות תדירות 0. בקשר למה היא תדירות נמוכה - אני חושבת שתעית בפורום - אנחנו לא הכתובת.

האמת שיש כאלו

שמגדירים א-מיניות גם בתור חשק נמוך מאוד, כולל AVEN. יש גם כאלו שמגדירים א-מיניות בתור משהו שיכול לקרות באמצע החיים, עם זה אני אישית לא כ"כ מסכימה כי אז זה תופעה או סימפטום, ולא משהו שהוא חלק מטבע האדם. לגבי חשק נמוך, אין לי דעה, כי לא נתקלתי בהרבה כאלו וקשה לי לדמיין איך זה. זה בלי קשר לנושא השרשור, במקרה של סקורפיו אני מסכימה שכדאי ללכת לרופא, במיוחד אם המצב מפריע כל כך לחיים התקינים, ובמיוחד שפעם לבעלה היה חשק מיני כלפיה.

Grom18

New member
לא מספיק פעם או פעמים בשבוע?אמל'א מוזרה../images/Emo122.gif

דם דם

New member
אולי יש לו מאהבת

סתם נו אבל באמת אנחנו לא הפורום הנכון חשק מיני יכול להיגרם או לא להיגרם מכול מיני דברים תרופות למינהם יכולות לגרום להפחתה של נוזל זרע ופגיעה מינית מסויימת,אבל לא בחשק המיני. לפחות לא עד כמה שידוע לי. על כול פנים לכו לסקסולוג/רופא נשים. אנחנו לא הכתובת סורי

p019

New member
תרגיעו ילדים ../images/Emo195.gif (זה רסר משמעת ../images/Emo13.gif)

queen helen

New member
למען האמת

תרופות ועוד איך יכולות לפגום בחשק המיני: החל בתרופות להורדת לחץ דם, וגם תרופות נגד דיכאון ואפילו נגד נשירת שיער (ויש עוד רבות וטובות אחרות). בהחלט שווה לבדוק את הנושא עם הרופא המטפל ובמידת הצורך להחליף את הטיפול התרופתי.

דם דם

New member
בגלל זה אמרתי

לא עד כמה שידוע לי לא רציתי להגיד משהו לא וודאי

spider angiomaa

New member
תרופות וחשק מיני

מקובל לתת אחרי אירועי לב תרופה מקבוצת חוסמי רצפטורי -ביתא שסביר להניח שבעלך מקבל, תרופה זו "יודעת" להוריד חשק מיני ולפגוע בזקפה גם.

queen helen

New member
../images/Emo45.gif

וגם
לכינוי! אבל דיברנו על בטא בלוקרים, ולא ACE-I
בכל מקרה - צריך לציין שגם בין התרופות ממש' חוסמי בטא יש כאלה שמדכאות יצר מיני יותר, ויש כאלה שמדכאות פחות. ניתן להתייעץ עם הרופא ולנסות להחליף סוג תרופה, אפילו מתוך אותה המשפחה.

למעלה