חשק מיני

Adiya

New member
חשק מיני

אהלן, אני בת 20, ויש לי חבר קרוב ל3 שנים כבר בהתחלת הקשר החשק המיני שלי היה מוגבר יותר ופשוט אחרי שנה כבר בקושי יש לי חשק מיני וזה לא שאני לא נמשכת לחבר שלי, אני חושבת שזה בעיה אצלי ולא אצלו אני יודעת שזה בטח פסיכולוגי, אולי דברים שמטרידים, או שפשוט התרגלתי אליו האם יש עיצות מה לעשות כדי לשפר את החשק המיני? אחרי הכל אני עוד צעירה, בת 20, ומקווה שזה לא יימשך תמיד ככה

את החתימה שלך כתבת במיוחד לשאלה?

בדקי את השעמום בכלל בחייך, זה קודם כל, ואולי שווה להחליף חתימה.... אגב, לעיתים אנשים מחליפים בין המילה שגרה, בטחון, קביעות למילה שעמום. זה בלי קשר לשאלתך. בנוגע לחשק המיני- האם את עם גלולות? יש נשים שהחשק המיני יורד להן משמעותית עם גלולות מסויימות. לעיתים מעבר לאמצעי מניעה אחר ואף לסוג שונה של גלולות יכול לעזור. זו כמובן תשובה שטחית וטכנית, בעוד מקור הבעיה מן הסתם אינו רק שם. כדי לתת תשובה מקיפה יותר חשוב לדעת ממה את מוטרדת? איך הבריאות שלך בדר"כ? איך המצב רוח שלך בדרך כלל? האם את אוכלת בצורה מאוזנת לדעתך? האם את ישנה מספיק? האם את סובלת מעייפות או מבעיות הורמונליות שונות? ועוד ועוד. ברפואה המשלימה יוכלו לחשוב איתך יחד על המקור לבעיה ובו לטפל.

Adiya

New member
אז ככה...

לתגובתך הראשונה, אני לא משועממת בכלל, זה סתם משפט שכתבתי אותו מלפני הרבה זמן, וסתם אני לא משנה , אפילו עד שלא הזכרת לא זכרתי בכלל שהמשפט הזה נמצא :) וכן אני לוקחת גלולות את אותה הגלולה במשך שנתיים ואני מוטרדת לפעמים ממה אני הולכת לעשות בהמשך אני כרגע חיילת ומשתחררת עוד כמה חודשים ולפעמים סתם אני פשוט לא יודעת מה אני הולכת לעשות יום, יומיים אפילו שבוע אחרי שאני משתחררת כי יש לי כל כךה רבה דברים שאני רוצה לעשות הבריאות שלי בד"כ תקינה ,ואני שומרת על ארוחות מאוד מסודרות ופשוט נראה לי שזה רק פסיכולוגי פשוט לא יודעת איך לשבור את המחסום הזה

adex

New member
שרון - גם את לא צריכה להחליף את חתימתך.

החתימה של השואלת היא חתימה מקסימה ואין סיבה להחליפה.

tapoozz

New member
כאשר אין משיכה לבן הזוג, יקירתי...

אומרים לו שלום וממשיכים הלאה. המנגנון הנשי פועל אחרת מזה הגברי. הגבר חרמן רוב הזמן ומוכן להתפרק כמעט עם כל בת זוג. לעומת זאת הנשים מפתחות רגש נפשי המוליך לקיום יחסי מין. האביר שלך מסתובב בחוץ, צאי לחפשו!

את כותבת שאת נמשכת אליו - אז למה את מתכוונת?

האם כשאתם מקיימים יחסי מין את נהנית למרות שלא היה לך חשק בהתחלה?

pooshkash

New member
מסכים עם tapoozz

כשאין משיכה מינית לבן הזוג - לא יעזור כל טיפול. פשוט, גבירתי הצעירה - קחי את הרגליים ותתחילי לחפש את האהבה.

שלום לך-

מה זה אומר בדיוק אם אני מתחילה בלי חשק ואחכ שממשיכה אז אני כן נהנית באמצע התלהליך או בסופו? זה אומר שהמצב טוב? כי זה קורה לפעמים שלא בא לי בהתחלה אבל בן זוגי עושה דברים ואז אני כן נהנית אולי לא תמיד הכי הכי אבל יש הנאה

למעלה