חשק מיני

דבוצקה

New member
חשק מיני

שלום. אני בחורה בת 20, לוקחת גלולות "פמינט" כבר 3 שנים. במשך הזמן עשיתי 3 הפסקות של כ-3 חודשים כל אחת, האחורנה לפני 9 חודשים. לפני כשלושה חודשים התחילה לי בעיה של פצעים בפנים ברמה גבוהה שלא היתה קודם לכן בכלל. הרופא עור אמר שזה בגלל שינויים הורמונאליים ונתן לי טיפול חיצוני של משחות. בנוסף, לפני כחודשיים-שלושה סבלתי מבעיות של דלקות בשתן ובנרתיק שלוש פעמים. בזמן האחרון אני מרגישה שאין לי חשק מיני. לא נראה לי שזה בגלל חבר שלי, הוא עדיין משקיע באותה מידה, זה פשוט שאני מרגישה שלא בא לי.. יש קשר בין הדברים? האם כדאי להחליף גלולה ואם כן לאיזה? תודה!

את מציינת כאן כמה תופעות גופניות

שיכולות להיות קשורות אחת לשניה ויכולות גם לא להיות קשורות. האם הרופא עור ערך לך בדיקת דם לפני מתן התרופה? האם על סמך בדיקת דם הוא אמר לך שזה על רקע הורמונלי או שזו היתה האבחנה המשוערת שלו? לא ברור איזו משחה קיבלת לעור הפנים, אבל עד כמה שאני יודעת, ישנן משחות שיכולות להשפיע על החשק המיני (בעבר היתה כאן פניה כזו - בדיוק בעניין הזה, תוכלי לחפש במנוע החיפוש המתקדם). לעתים כתוצאה מדלקת (לא כל כך משנה איזו ואיפה) וכהשפעה של נטילת אנטיביוטיקה, יש תופעות לוואי המשפיעות על הנרתיק - כמו גרד, אי נוחות ופטריות. כך שיכול להיות שהכל היה קשור אחד לשני. אני מציעה לך לפנות לרופא/ת הנשים שלך או רופא/ת המשפחה ותבקשי לבצע בדיקות דם מסודרות - כדי לראות מה קורה לך בגוף. ובכלל, לבדוק מה הסיבה לפרץ הפצעונים שהיה לך לפני שלושה חודשים.

ולאחר שתהיי בטוחה שאין עיניין פיזי בחוסר החשק

שלך יש מקום לברר סיבות אחרות. האם היה למשל שינוי באורח החיים שלך? האם השתנה משהו ביחסים בניכם או בהרגשתך בקשר בכלל? לאו דווקא ביחסי המין?

למעלה