חשק מיני

מיכללב

New member
חשק מיני

אנחנו נשואים שלוש שנים ויש לנו תינוק קטן ומקסים..אבל עושה רושם שאנחנו רק מנהלים את הבית ביחד...הוא עובד..אני עדיין בבית עם התינוק. קניות,סידורים,חשבונות ותשלומים..ארוחות עם ההורים..תורנויות בלילה,כביסה ,כלים,לרחוץ בקבוקים...ואיפה אנחנו??? מה זה פרדוכס הזוגיות??? אני מאושרת מכל מה שקשור לתינוק ולבית..אבל..הוא חוזר מאוחר ועייף,אין בינינו כמעט סקס..אין לו כל רצון לגעת בי...ואלוהים ...אני כ"כ צריכה...אז קבענו דייט ויצאנו לדבר..ככה רק שנינו והסברתי לו מה אני רוצה ומה אני צריכה , וכמה לא קל לי ומה אני מרגישה- אני מאד אוהבת אותו..אבל נראה לי שאין לו פשוט הצורך הזה לגעת בי...ואתמול הוא אמר שהוא לומד להתקרב אלי..ואני עצובה..מה????צריך ללמוד להתקרב??? וזה ממש קשה לי..עם כל המרחק הזה..והערתי אותו בלילה כי רציתי אותו קרוב...וחיבקתי אותו ונישקתי אותו..והוא שאל..בשביל זה את מעירה אותי??והוא נשבע שהוא אוהב אותי והוא אומר שהוא מתאמץ אבל..איך יודעים שהמאמץ הזה לא מאולץ??? ועכשיו שוב בינינו שתיקה!!! למישהו עיצה???

מתולתלת

New member
כן

לפעמים צריך ללמוד להתקרב יכול להיות שהוא באמת קצת עייף אם התינוק מאוד קטן בדרך כלל כשבא תינוק בהתחלה יש את המרחק אבל זה חוזר לפעמים זה לוקח קצת זמן אבל להמשיך ולנסות אם הוא באמת אוהב זה יגיע תני לו זמן ורק השאלה כמה זמן את אחרי לידה?

צריך לדעת..

להתאמץ ולא לוותר, כי אם אתם אוהבים כל כך ויכול להיות שיש את הרתיעה לאחר הלידה, אזי שווה לנסות ולהתאמץ, ליצור אוירה, לצאת לבלות ולחזור לשגרה. תמשיכי לנסות, ולדבר איתו הרבה, לא לאבד את הקשר והכל אני מקווה יהיה בסדר. שנה טובה ומתוקה

מתולתלת

New member
זה באמת מוקדם

חכי קצת תני לו לצאת מ"ההלם" בכול זאת זה דבר גדול (הלידה וכל הכרוך בו) לאט לאט עד שיבין שהוא אבא בהצלחה

dave41

New member
לא לחכות

לדבר לדבר לדבר..לתקשר,להקשיב,להבין שחושב אחרת,ללמוד לתת את המרחב שבו יעכל הזכר את המחויבות הזאת.כבר צלא פרפר חופשי,העול הושם,אתה שייך למסגרת שחשובה לך.יש לך מה להפסיד..וזה אומר מחויבות מחויבות..משהוא שהזכר מפחד ממנו,אך עליו לעכל,תני לו את המרחב,אני ממליץ לא לוותר על הדייטים.פעם בשבוע את והוא..בבית לא צריך הרבה סידורים,שעה בשבוע יושבים אחד מול השניה,בלי טלפונים ובלי מראות,רק אתם. בהצלחה..האהבה שלך אליו זועקת מכל מילה

Ever ~After

New member
אני חושבת

שאת לא צריכה לדבר איתו יותר על הנושא הזה בינתיים, נתת לו נקודות מחשבה חשובות, עכשיו הזמן לקבוע איתו דייטים כל הזמן! התינוק עוד קטן תוכלו מידיי פעם להשאיר אותו לכמה שעות אצל מישהו קרוב, לצאת ביחד, לבלות... תהיה מאושרת, תראי לו שאת מאושרת... הוא יזכר עם איזה אישה הוא התחתן... בינתיים באמת נראה כאילו הוא עוד מעכל, אז תני לו את הזמן שלו, תזכרי שהזמן שלוקח לך לעקל את העיניין הוא לא בהכרח הזמן שלך, ואל תצפי לשום דבר...חוץ מהטוב. שלך

מיכללב

New member
מודה לכולכם.נתתם לי נקודות

למחשבה...שתהייה לכולנו שנה טובה עם פירות בשלים ועסיסיים

למעלה