חששות לאחר חשיפה

luli201

New member
חששות לאחר חשיפה

אני בטיפול כבר די ארוך והרגיש לי נכון לחשוף עוד משהו מעצמי. מהעבר. משהו לא פשוט שיצא פעם ראשונה... אמנם לא פירטתי אבל זה הספיק כדי להבין בגדול.
היה טוב לשחרר, אבל עכשיו מתחילים לעלות הרבה חששות ולעיתים רצון להתרחק. מרגיש שהפסיכולוגית יותר מידי משליכה מזה למה שאני היום. לא סתם שיתפתי רק עכשיו, אחרי שהיא כבר מכירה אותי לא מעט...
וזה קשה להרגיש שדברים כואבים ששמתי בצד יש להם נוכחות מעבר למה שרציתי באיך שהיא רואה אותי עכשיו, אולי באמירות שהיא תעלה ובתזכורות שזה נותן לי...
עוד לא יודעת לאן זה ילך אבל בינתיים קשה לי עם זה.
ברור שזה חשוב שעלה, אבל לא סגורה אם זה לא מוקדם לי מידי ואם יהיה לי כח להתמודד עם זה.

יהיה לך כוח. אני מאמינה שיהיה לך

וטוב שסיפרת. כך או אחרת זה היה יוצא מתישהו. כבר סיפרת, אין טעם להתחרט על זה עכשיו. לדעתי זה ישחרר אותך לאט לאט
.

לולי

החששות שלך הם טבעיים. שמרת על משהו די הרבה זמן וכנראה שהרגשת שהגיע הזמן לפתוח ולספר. כרגע יש חשש שזה ילך למקומות שונים אבל ברגע ששחררת משהו כל כך משמעותי זה גם מקל. תני לזה זמן כדי להחליט שעשית טעות או שאולי לא טעית וזה היה חשוב לפתוח את הנושא . אני מאמינה שהתחושות שלך היו נכונות. בטיפול עדיף לפתוח ולא לסגור. שיהיה בהצלחה.

לולי, אני מכירה את ההרגשה, ואת החששות.

לדעתי הכי טוב שתדברי איתה על זה גם על החשש שהיא תתחיל לראות אותך עכשיו באור שונה, שהדבר שסיפרת לה יתפוס מקום גדול יותר בציור המנטלי שלך אצלה - מאשר זה באמת, או מאשר היית רוצה. תפתחי את זה מולה, זו תמיד העיצה הטובה ביותר...
וכל הכבוד לך על האומץ לגלות ולחשוף דברים כואבים...
וחיבוק.

luli201

New member
לקחתי

מעצותכן...תודה! ומקווה שהדרמה תפחת ושהדברים יזרמו לי בטוב...:)

למעלה